2022.01.07. 16:56:41 11834 317

5 kedvenc Facebook csoport, amihez megérte csatlakozni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pandémia ideje alatt rengeteg Facebook csoporthoz csatlakoztam, hogy szórakoztassam magam. Ezek közül néhány egészen hasznosnak bizonyult (néhányról pedig inkább ne is beszéljünk), és élvezet a bejegyzéseket olvasni vagy a fotókat nézegetni. Egy dolog volt fontos számomra: emberi hangon szóljanak egymáshoz a tagok.

Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx

A kedvenc kertészkedős csoportom: Addicted to gardening

Avagy Kertészkedés függők csoportja, és tényleg totál függők. A világ minden tájáról vannak tagok, de leginkább az angol nyelvterületekről, USA, Anglia, Ausztrália, és csodás képeket töltenek fel. Kertről, növényekről. Néha kérdeznek, de legtöbbször csak gyönyörködnek egymás munkájában. Ami azonban a leginkább megfogott ebben a csoportban, az az, hogy rendkívül kedvesek egymással, gyakorlatilag egy troll bejegyzést vagy kommentet sem láttam még itt. Növényekből és emberségből is jeles! Ha ilyen csoportot keresel, akkor itt a helyed csatlakozz bátran, hiszen a csoport nyilvános.

SzobanövényekSzobanövények

A kedvenc kirándulós csoportom: Csodahelyek - Magyarország

Kiránduláshoz keresel ötleteket? Akkor mindenképpen nézd meg a Csodahelyek - Magyarország csoportot! Tele jó helyekkel, információval és természetesen szebbnél szebb fotókkal.

A kedvenc szálláskeresős csoportom: Bababarát szállások

Gyerekekkel utazni, szállást találni nem olyan egyszerű, így a Bababarát szállások csoporttal nagyon jól jártam. Rengeteg tapasztalat első kézből, mindenféle árkategóriában segítőkész, hús-vér emberektől! Persze vannak szálloda-promók, de jól kirajzolódnak a különböző vélemények is egy-egy szálláshelyről, vagy akár látványosságról.

A kedvenc filmajánlós csoportom: Netflix filmajánló

A Netflix egészen a szívemhez nőtt. Mióta az életünk egyre inkább a négy fal között zajlik (Pici gyerekek + járvány) a film- és sorozatnézés valahogy az egyik fő szórakozásunkká vált. Mindig is filmrajongók voltunk, mivel moziba nem mehetünk, kellett valami alternatíva otthonra. A Netflix csoport pedig felhívja figyelmünket az újdonságokra és a rejtett gyöngyszemekre, illetve, ha egy filmről vacak a vélemény, azt sem tartják magukban a tagok, így nekünk már nem kell az időnket vesztegetni vele.

A kedvenc receptes csoportom: Mit főzzek ma csoport

Többet vagyunk otthon, többet főzünk is, és ahogy telnek a napok egyre nehezebb kitalálni, hogy mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Azt hiszem ezzel problémával küzdött ennek a csoportnak az alapítója is, és jó kis közösség verbuválódott össze. Igaz, itt már akadnak trollok, és néha kifogásolható a kommentek "minősége", de nagyon jó ötleteket lehet találni a napi menüt illetőleg. Talán az egyik leghasznosabb csoport, aminek tagja vagyok. Itt találod őket.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.