2022.01.07. 16:56:41 11620 317

5 kedvenc Facebook csoport, amihez megérte csatlakozni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pandémia ideje alatt rengeteg Facebook csoporthoz csatlakoztam, hogy szórakoztassam magam. Ezek közül néhány egészen hasznosnak bizonyult (néhányról pedig inkább ne is beszéljünk), és élvezet a bejegyzéseket olvasni vagy a fotókat nézegetni. Egy dolog volt fontos számomra: emberi hangon szóljanak egymáshoz a tagok.

Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx

A kedvenc kertészkedős csoportom: Addicted to gardening

Avagy Kertészkedés függők csoportja, és tényleg totál függők. A világ minden tájáról vannak tagok, de leginkább az angol nyelvterületekről, USA, Anglia, Ausztrália, és csodás képeket töltenek fel. Kertről, növényekről. Néha kérdeznek, de legtöbbször csak gyönyörködnek egymás munkájában. Ami azonban a leginkább megfogott ebben a csoportban, az az, hogy rendkívül kedvesek egymással, gyakorlatilag egy troll bejegyzést vagy kommentet sem láttam még itt. Növényekből és emberségből is jeles! Ha ilyen csoportot keresel, akkor itt a helyed csatlakozz bátran, hiszen a csoport nyilvános.

SzobanövényekSzobanövények

A kedvenc kirándulós csoportom: Csodahelyek - Magyarország

Kiránduláshoz keresel ötleteket? Akkor mindenképpen nézd meg a Csodahelyek - Magyarország csoportot! Tele jó helyekkel, információval és természetesen szebbnél szebb fotókkal.

A kedvenc szálláskeresős csoportom: Bababarát szállások

Gyerekekkel utazni, szállást találni nem olyan egyszerű, így a Bababarát szállások csoporttal nagyon jól jártam. Rengeteg tapasztalat első kézből, mindenféle árkategóriában segítőkész, hús-vér emberektől! Persze vannak szálloda-promók, de jól kirajzolódnak a különböző vélemények is egy-egy szálláshelyről, vagy akár látványosságról.

A kedvenc filmajánlós csoportom: Netflix filmajánló

A Netflix egészen a szívemhez nőtt. Mióta az életünk egyre inkább a négy fal között zajlik (Pici gyerekek + járvány) a film- és sorozatnézés valahogy az egyik fő szórakozásunkká vált. Mindig is filmrajongók voltunk, mivel moziba nem mehetünk, kellett valami alternatíva otthonra. A Netflix csoport pedig felhívja figyelmünket az újdonságokra és a rejtett gyöngyszemekre, illetve, ha egy filmről vacak a vélemény, azt sem tartják magukban a tagok, így nekünk már nem kell az időnket vesztegetni vele.

A kedvenc receptes csoportom: Mit főzzek ma csoport

Többet vagyunk otthon, többet főzünk is, és ahogy telnek a napok egyre nehezebb kitalálni, hogy mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Azt hiszem ezzel problémával küzdött ennek a csoportnak az alapítója is, és jó kis közösség verbuválódott össze. Igaz, itt már akadnak trollok, és néha kifogásolható a kommentek "minősége", de nagyon jó ötleteket lehet találni a napi menüt illetőleg. Talán az egyik leghasznosabb csoport, aminek tagja vagyok. Itt találod őket.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...