2023.02.05. 08:32:17 7236 284

20 perces ebéd, farkaséhségre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha ránk tör az éhség, viszonylag ritkán állunk neki valamilyen bonyolult, sokösszetevős, túl hosszú idő alatt elkészülő ételnek. Inkább a gyors megoldásokat szeretjük, de azt úgy nagyjából rögtön!:-) Azt hiszem, egy ilyen helyzetben az a legjobb étel, aminek az elkészítése nem lesz több idő, mint a majdani „elpusztítása”.

Gnocchi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gnocchi

Ezek mellett az sem árt, ha finom és tápláló finomság kerül a tányérunkra! Íme, egy receptötlet, ami mindkét követelménynek tökéletes megfelel!

Gyors rakott finomság, gnocchival!

Ezeket a hozzávalókat szerezd be és nagyjából túl is vagy a főzés nehezén!

  • 60 dkg gnocchi

  • 2 evőkanál paradicsompüré

  • 15 dkg reszelt sajt

  • 2,5 dl cremefine (növényi alapú főzőkrém)

  • 1 csomag mozzarella

  • kedv és ízlés szerinti zöldségek (brokkoli, gomba, sárgarépa, karfiol, zöldbab, cukorborsó és így tovább) – de zöldség nélkül is megállja a helyét

  • só, bors, fokhagyma, olaszos fűszerkeverék

A tejszínt tedd egy hőálló tálba, öntsd bele a főzőkrémet, majd a paradicsompürét és keverd össze a két anyagot. Öntsd bele gnocchi-t, majd a választott zöldséget. (Ha keményebb zöldségről van szó, mint például sárgarépa, cukorborsó, azokat előfőzhetjük.) Keverjük össze az egészet, fűszerezzük ízlés szerint, tegyük bele a mozzarellát, rá a reszelt sajtot, majd az egészet dobjuk be 20 percre a 180 °C-ra előmelegített sütőbe. Ha kész, vegyük ki a sütőből, kicsit hagyjuk hűlni és már tálalhatjuk is! Jó étvágyat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...