2023.06.17. 10:02:58 5398 213

Zsíros illat a hajkoronádban? – Így szüntesd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg Veled is előfordult már, hogy frissen mosott hajjal jutott eszedbe, hogy de jó lenne valami olajban süthető finomsággal meglepni a családot! Ők örültek is, hiszen finomat ehettek, és végülis Te is boldog voltál, látva az örömöt az arcukon. Ám sörényed már kevésbé értékelte a dolgot, hiszen a finom hajápoló helyett olajszagtól illatozott…

Zsíros haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsíros haj

Nincs mese, irány a zuhany, kapd a kezedbe újra a sampont és balzsamot és varázsolj újra kellemes illatú tincseket a fejedre! Álljunk csak meg egy szóra! Nincs könnyebb út? De, szerencsére van, amihez ehhez újra irány a konyha!

Az ételed sűrűbb, a hajad pedig kevésbé olajszagú lesz tőle

A keményítő segítségedre lesz, ha éppen olajszagú hajkoronával büszkélkedhetsz, hiszen ez az összetevő szagmegkötő képességgel is rendelkezik.

Az eljárás

Egyszerűen fésüld át a hajadat, majd a fejetetőn húzd előre a tincseket és masszírozz bele a hajadba nagyjából 2 teáskanálnyi keményítőt. Ezt a mennyiséget oszlasd el az összes tincseden, majd fésüld át újra a hajadat. Nyilván, a kellemes sampon- és balzsamillat nem tér már vissza, de az olajszag is elillan. És ez a lényeg!:-)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...