2022.03.25. 12:07:03 4260 217

Viszlát téli fakó arcbőr, helló ragyogó tavaszi!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hurrá itt a tavasz! Elvonulnak lassan a hajnali mínuszok, és napközben már akár 20 fok fölé is kúszik a hőmérő higanyszála. Üröm az örömben, hogy a bőrünk még mindig téliesen kopottas, jó lenne minél gyorsabban ragyogni a napsütésben. Szerencsére van egy csodaszer, ami gyorsan a bőrünk segítségére siet.

C-vitamint a bőrnek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com C-vitamint a bőrnek

Ez a csodaszer pedig nem más, mint a C-vitamin! Erre az egyetlen vitaminra most nagyobb szükséged van, mint bármire! Meg is eheted friss gyümölcs és zöldség formájában, de akár a bőrödre is kenheted. Megannyi szuper jó termék áll a rendelkezésünkre! Ott vannak a C-vitaminos pakolások, C-vitaminos maszkok, szérumok és C-vitaminos arckrémek. Szinte minden márkának, bőrápoló családnak van már ilyen terméke, úgyhogy nyugodtan válassz a szívedhez és pénztárcádhoz közelálló brand portfóliójából akár több C-vitaminos készítményt is.

A krémeket érdemes egy arcmasszírozással egybe kötött esti szeánsz alkalmával beledolgozni a bőrbe a legjobb hatás érdekében. Használhatsz hozzá masszírozó görgőket is.

A C-vitamin hatása bőrödre:

  • megelőzheti a ráncok idő előtti kialakulását, finomít a már meglévő barázdákon
  • serkentik a kollagén-termelést, ezáltal rugalmasabb lesz a bőr
  • csökkentheti a pigmentfoltokat
  • ellensúlyozza a napégés káros hatását
  • mivel erős antioxidánst, véd a környezet egyéb károsító hatásaitól is
  • üdévé, ragyogóvá varázsolja a bőrt

Belsőleg és külsőleg is

A téli hónapok alatt bizonyára kimerültek a vitaminkészletek, és ez a bőrünkön is meglátszik. Itt az ideje most pótolni a vitaminokat és az ásványi anyagokat.

C-vitamin rengeteg zöldségben és gyümölcsben van, legnagyobb mennyiségben a következőkből tudsz hozzáférni:

  • citrusok
  • paprikafélék, paradicsom
  • bogyós gyümölcsök
  • káposztafélék

A folyadékbevitelre is figyelj oda!

A bőrödet külsőleg is vedd kezelésbe C-vitaminos készítményekkel, kezdd például egy alapos arctisztítással.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...