2020.01.18. 10:52:24 9967 325

Viszlát, csokifolt! – 3 egyszerű tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Januárban, a nagy fogyókúra dömping beindulása előtt még mindannyian úgy érezzük, kötelességünk elpusztítani a december folyamán felhalmozódott csokoládémikulásokat, szaloncukrokat. Kicsi és nagy egyaránt nagy lelkesedéssel vesz részt ebben a feladatban. De a foltokkal nem számol senki…

Csokoládé folt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokoládé folt

Mert bizony, hiába az édes öröm, ha falatozás közben a ruhára pottyan néhány falat, ami bizony csúnya nyomot hagy. Szerencsére, a háztartásunkban fellelhető csodaszerek itt is kifejtik áldásos hatásukat, és eltüntetik a foltokat! Íme, három csodaszer, csokifoltok ellen!

Elő a késsel

Ha csoki már megszáradt a felületen, egy kés segítségével kapard le a nagy részét!

Egy kis citromlé

Öblítsd ki a foltos ruhát mosószeres vízben, dörgöld is meg a foltot, majd mosd át tiszta vízzel. Ezután a csokis részt kend át egy kevés citromlével, hagyd hatni egy kevés ideig, majd újra mosd át a textíliát!

Néhány csepp tej

Mártsd a csokifoltos ruhát néhányszor langyos tejbe, majd öblítsd ki tiszta vízzel.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...