2017.12.31. 11:08:22 9960 285

Villámgyors szilveszteri buli tippek – Ha mégis Nálad lesz a duhajkodás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A karácsony miatti rohanásban, rokonjárásban sokszor észrevétlenül érkezik el az év utolsó napja, vagyis a szilveszter. Aztán az utolsó, vagy az utolsó utáni pillanatban (vagyis legkésőbb 31-én délelőtt vagy délután) kiderül, hogy hova is mentek a baráti társaságotokkal. Nem maradt más lehetőség, mint hogy Nálatok búcsúztassátok az óévet!:-)

Szilveszter otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszter otthon

Persze, először nagy a kétségbeesés, hiszen csupán néhány óra áll a rendelkezésedre, hogy bulihangulatot varázsolj az otthonodba. Ne ijedj meg, gyors ötletekkel, dekorációs tippekkel megmentheted a becsületedet, és remek hangulatban köszönthetitek az új évet!

A kezdést toldd ki minél későbbre!

Ha már úgy alakult, hogy Nálad ropjátok az év utolsó estéjén, legalább azt harcold ki, hogy későn induljon a buli! Mindenképpen vacsora utánra időzítsd a kezdést, mondjuk este 9 óra se nem túl korai, se nem túl késői. Így nem kell sütnöd, főznöd a nap hátralevő részében, hogy vacsorával vendégeld meg a többieket, elég néhány party-falatka, ropi, kréker. De például leveles tésztából gyors és egyszerű finomságokat készíthetsz! Recept itt és itt!

Hangolódj!

Mivel elég későn értesültél róla, hogy Nálad ma buli lesz, így lehet, Te magad sem vagy éppen a legbulisabb hangulatodban. Így az első teendők között legyen a zenék összeválogatása, hogy Te is könnyebben ráhangolódj az estére, és így a házigazda szerepére is.

Gyors dekoráció!

Ha jó a kézügyességed, és kreatív vagy, akkor nyilván nem okoz gondot a gyors és különleges szilveszteri dekoráció összeállítása. Ha időnek és ötletnek is híján vagyok, akkor jöhetnek a klasszikusok: színes lufik, szerpentinek. Én a konfettit kihagynám, ki akar még jövő karácsonykor is azt vadászni a szőnyeg sarkaiból?:-) A lufira aztán mehetnek feliratok, rajzok, kedved és időd szerint. Egy nagyméretű „Boldog új évet!”, vagy szimpla „BÚÉK!” felirat is beleférhet. Vagy felírhatod szalvétára is a leggyakrabban emlegetett mondatot, mondjuk egy kis lóhere vagy malacka kíséretében. Az így kidekorált szalvétát aztán szépen belerakhatod a pezsgőspoharakba. Egyszerű, de nagyszerű dekorációs megoldás!

Italok!

Egy gyors bevásárlásra még van időd, a pezsgő mellett ne feledkezz meg az ásványvízről, alkoholmentes vagy gyerekpezsgőről sem! Utóbbi a gyerkőcök miatt sem árt, illetve biztos lesz olyan felnőtt is, aki alkohol nélkül bulizik majd, mert mondjuk a sofőr szerepét vállalja magára.

Hívj segítséget!

Ha már úgy alakult, hogy Nálad lesz az óévbúcsúztató, biztos lesz olyan barát vagy barátnő, aki besegít a fentiek kivitelezésében. Ha mégsem tolonganak a jelentkezők, ne szégyellj segítséget kérni a többiektől!

Ötlet: deavita.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...