2018.03.28. 17:58:15 16631 420

Vicces videó hisztérikusan nevető babákról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyerekek, különösképpen a tipegők a legmeglepőbb dolgokon is képesek nevetni. A minap az én kicsikém például azon kezdett el úgy hahotázni, hogy még az étel is kiesett a szájából, hogy azt mondtam neki "pápuszi", de az is ugyanilyen reakciót bír kiváltani, ha elkezd szaladgálni a kutya a lakásban...

Nevető bébi | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevető bébi | Fotó via youtube.com

Már úgy is régen nevettünk így együtt, jöjjön most egy cuki videó!

Ezen a videón is szinte hisztérikus nevetésben törtnek ki a kicsik, például azon, ha eltépünk előttük egy darab papírt. Fantasztikus, hogy ez milyen sok gyereknél működik, és már milyen pici kortól. Hasonló röhögésrohamot váltanak ki a kutyák, a szappanbuborékok és ezek kombinációja! :D Nevetésük ragályos, és garantáltan felvidít ez a vicces videó! ;)

Forrás: youtube.com/watch?v=dmVzCf_G1-k

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...