2019.12.15. 14:05:37 8408 294

Vezesd le a stresszt! – 2+1 egyszerű módszert tudunk rá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármennyire is próbáljuk kerülni, a hétköznapjaink tele vannak stresszforrással. Munka, reggeli rohanás és még sorolhatnánk. Persze, ezek természetes, mindenki életében előforduló „stresszállomások”. Ám ha úgy igazán összegyűlnek a fejünk felett a hullámok, jó lenne valahogy megbirkózni vele.

Stressz levezetése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stressz levezetése

Szelektálj!

Folyamatosan tettre készen várni a feladatokat, és közben egy pillanatra sem megállni? No, ez az, amit nagyon is hanyagolnunk kellene, ha nem szeretnénk, hogy felemésszen minket a hétköznapi stressz! Ha teheted, készíts listát a következő napi teendőkről, oszd be a feladatokat napi szintre lebontva! És ha lehet, tartsd is magad hozzá!

Kapcsolj ki!

Ha csak néhány percig is, de helyezd magad kényelembe, a telefonodat rakd jó messzire magadtól és néhány percig egyszerűen csak ne csinálj semmit. Ürítsd ki a fejed, távozzon belőle minden gondolat, legyen az pozitív, vagy akár negatív! No, hát ezt hívják úgy, hogy „semmittevés”! Hollandiából származik ez a régi-új szokás, és míg korábban inkább a lustasághoz kötötték ezt a „tevékenységet”, manapság inkább a stressz levezetésének egyik módszere.

Mozogd nyugodtra magad!

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a stressz egyik legjobb levezetési módja a sport! A lényeg, hogy örömödet leld az adott mozgásformában, ne érezd kényszernek azt! Legyen bármilyen rövid egy-egy sportra, mozgásra szánt idő, segíteni fog a feszültség levezetésében!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...