2024.10.06. 08:30:11 1189 43

Vékony szálú a hajad? – Oldd meg egy szuper frizurával!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A vékony szálú haj gyakran lelapul, nehezen tartja meg a formáját, és könnyen zsírosodik – sokak számára igazi kihívás. A helyzet sokszor reménytelennek tűnik, pedig nem csak különféle hajápoló termékekkel lehet javítani a helyzeten, hanem a megfelelő frizurával is!

Lelapuló haj Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lelapuló haj Fotó: 123rf.hu

A réteges vágás, a volumennövelő beszárítás vagy éppen a laza hullámok segíthetnek dúsabbnak láttatni a hajat. Egy jól megválasztott frizura nem csak formát ad a vékony hajnak, hanem magabiztosabbá is tesz! Csemegézz a lenti kínálatból!

Egy jó frufru sose rossz!

Az arcot körülölelő frizura nem csak praktikus, könnyen kezelhető, de a még a vékony szálú hajnak is szuper volument ad! Ha biztosra akarsz enni, és a hosszú tincseidet is megtartanád, akkor egy Wispy Bangs stílusú frizurával nem lősz mellé!

Röviden, szexisen?

Sokan azt gondolják, a rövidre vágott haj túl „fiús”, vagyis nem egészen nőies! Pedig egy rövidre vágott frizurával is lehetünk szexisek, de még mennyire! Szóval, csak bátran! Ám ha nem akarsz ajtóstul rontani a házba, vagyis egyből rövid frizurával sokkolni a tükröt és magadat, vágass lépcsőzetesen nyírt frizurát. Amellett, hogy feldobja a lelapuló tincseid, még az alvásidődet is kitolhatod ezzel a frizurával: könnyen kezelhető lesz a hajad, és ha éppen semmit sem csinálsz vele reggelenként, akkor is tökéletesen mutat majd!

Se nem hosszú, se nem rövid?

Akkor számodra az oldalt elválasztott bubi lesz a legmegfelelőbb! Könnyen kezelhető, és nem kevés volument kölcsönöz majd a hajadnak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...