2023.02.24. 17:44:09 6620 251

Végy egy lufit! – Kreatív ötletek luftballonnal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nincs ötleted, mivel kösd le a gyereket, csak vegyél elő egy lufit, fújd fel és az apróság jó ideig ellesz. Mert a lufit lehet kergetni, dobálni, ütögetni. Sőt, még akár egy gyors focibajnokság is lezavarható a segítségével. A lényeg, hogy meg van mentve a délután, pláne, ha kint éppen rossz az idő.

Lufik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lufik

Kíváncsi vagy, a gyerek lemozgatásán, jobb kedvre derítésén kívül még mi mindenre lehet jó egy lufi? Használható-e egyáltalán még valami másra? El sem hinnéd, mennyi mindenre jó ez az apróság, akár a hétköznapi életben is! Segítségedre lehet a festésben, vagy éppen akkor, ha meguntad a cipőd színét. Remek strandpapucs készíthető belőle, de némi víz, néhány száraz virág és egy lufi segítségével remek dekoráció készíthető! Nézd meg a lenti videót és Te is más szemmel nézel ezek után a luftballonokra!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...