2019.08.26. 17:40:07 11120 303

Véget ért a nyár! – Így éld túl!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába nincs már előttem az iskolakezdés, az új tantárgyak, új tanárok nyújtotta izgalom, azért most is összeszorul a torkom az ősz első napjaiban. Hiába, a szeptember 1. az már csak szeptember 1. marad! Szerencsére, még pár nap előttünk áll, hogy méltóképpen búcsúztassuk el ezt a nyarat, vagy készüljünk az előttünk álló őszre!

Nyár vége - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyár vége

De hogyan éljük túl ezeket a napokat? Íme, néhány tipp!

Hallgass zenét!

Kapd elő a kedvenc nyári, vagy éppen ősz eleji slágereidet, és hallgasd őket rongyosra!

Öltözz színesen!

Ki mondta, hogy ha beköszönt az ősz, automatikusan elő kell, hogy kerüljenek a sötét árnyalatú ruhadarabok? Öltözz ilyenkor is színesen! Sőt, otthonodat is dobd fel néhány színes kiegészítővel.

„Nosztalgiázz!”

Biztos a Te telefonod is tele van az idei nyaralásról, idei nyárról készült fotókkal! Pörgesd végig őket, és éld újra az elmúlt néhány hónap vidám, felszabadult perceit!

Főzz!

Válaszd ki kedvenc mediterrán ízedet, ételedet és készítsd el! Hidd el, a napsugaras nyári hangulat hamarosan rád is átragad majd!

Nézzétek meg a naplementét!

Igaz, már nem olyan, mint néhány hete, azért a lenyugvó ősz eleji napban is lehet gyönyörködni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...