2019.04.04. 15:52:29 11779 327

Vasárnap rendezik a Magyar Ízek Tavaszi Vásárát a Várkert Bazárban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vasárnap rendezik a Magyar Ízek Tavaszi Vásárát a Várkert Bazárban, ahol mintegy nyolcvan kiállító lesz jelen kistermelői termékekkel - közölte a Magyar Ízek alapítója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Őrölt pirospaprika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őrölt pirospaprika

Pap Krisztián azt mondta: a vásár központjában a sertéshús lesz. A vásáron részt vevő termelők figyelnek az élelmiszerek minőségére és ízvilágára.

Ismertette, hogy a rendezvényt 2011 óta szervezik azoknak a termelőknek, akik nem jelennek meg a nagyáruházak polcain. Idén többek között hústermékeket, sajtokat, mézeket, borokat, pálinkákat, szörpöket, csokoládékat mutatnak be az érdeklődőknek.

Az ingyenes rendezvényen a látogatók beszélhetnek a termelőkkel és megkóstolhatják, megvásárolhatják azok termékeit - tette hozzá Pap Krisztián.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...