2021.05.30. 14:00:28 7636 217

Várunk nyár, gyere már! – Hangolódjunk az új évszakra az otthonunkban is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy valószínűséggel sokunk kedvenc tavaszi hónapja a május (pláne, egy ilyen április után), így sokszor szívszakadva veszünk tőle búcsút. Persze, csak egy röpke év, és újra eljön (hehe:-))! És ami utána jön, az pedig maga a megtestesült gyönyörűség: a nyár!

Nyári dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári dekoráció

És hiába is nehézkes a búcsú a szépséges májustól, a nyarat és a benne rejlő lehetőségeket nagy izgalommal várjuk. Készítsük fel az otthonunkat is az új vendég fogadására néhány egyszerű dekorációs tipp segítségével!

Rejtsd el őket!

Míg télen imádtuk a pihe és puha, vastag plédeket, takarókat, nyáron nem valószínű, hogy szükségünk lesz rájuk! Mosd ki, szárítsd meg, és rejtsd el őket! Helyette, ha nagyon fázós vagy, jöhetnek a színes, vékonyka takarók!

Apropó, színek!

A kuckózós kanapédat is feldobhatod! Teríts rá egy világos ágytakarót és jöhetnek a vidám színű dekorpárnák is mellé!

Növény, minden mennyiségben!

Ha szereted a vágott virágot, néhány csokor mindig díszítse az otthonodat! Ha inkább a cserepes növényekért vagy oda, a lakást is biztos feldobja néhány zöld színben pompázó csoda. Kerüljenek a nappalidba, hálóba, de akár a fürdőszobába is.

Fények, fények!

A mécsesek, gyertyák, fényfüzérek adta hangulatról nyáron sem kell lemondanod. Szuper hangulatod kölcsönöznek a szobának, nappalinak, terasznak, erkélynek a fröccsözős nyári estéken.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.