2021.11.26. 15:37:46 6829 206

Várjuk a recepteket a nagy karácsonyi receptjátékunkra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye már hallottál a PROAKTIVdirekt nagy karácsonyi receptjátékáról? A hagyomány idén is folytatódik, hogy a nyertes elvihesse az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést, amely összeggel lélegzet-visszafojtva várhatja a december 14-i nyereménysorsolást.

Nevezz karácsonyi receptjátékunkra! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevezz karácsonyi receptjátékunkra!

Indul az izgalmas karácsonyi készülődés. Egyik receptet nézed a másik után, és megfordul a fejedben, hogy lehet, hogy az idén neked is valami újjal kéne előállnod. Már elképzeldted azt is, hogy a család szó - és megállás- nélkül fogyasztja a te kiváló, eddig még sosem látott étkedet.

Nos, ha a szeretteid dicsérő szavait még azzal is tetézni kívánod, hogy növeled a PROAKTIVdirekt játékán a megnyerhető nyereményednek összegét 1 millió Forinttal, akkor ragadj billentyűzetet, és küldd el azt a szuper (SAJÁT!) receptet nekünk a recept@proaktivdirekt.com címre.

A játék részletes leírását ide kattitva találod: PROAKTIVdirekt karácsonyi receptjáték

Sok sikert, kellemes sütést-főzést mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...