2016.11.26. 16:44:42 12867 364

Várd a telet darázsderékkal! – Egyszerű tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya irigykedve nézi a kifutón végiglibegő modelleket, ahogy tökéletes csípőjük felett tündököl még tökéletesebb darázsderekuk. De szeretnénk mi is ilyet! Persze, két süti elmajszolása után máris derűsebben látjuk a világot, és elhatározzuk: holnaptól/jövő héttől/hónaptól diéta, hogy karcsúbb derékkal várhassuk az új évet.

Vékony derék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vékony derék

Persze, nem lehetetlen bő egy hónap alatt centimétereket vékonyítani derekunkon, és nem is beszélnénk le senkit, aki épp a tél kezdetén váltana fittebb életmódra, de néhány trükk segíthet, hogy kicsit közelebb kerüljünk a kívánt centiméterekhez. Mivel néhány nap múlva itt a tél, biztos, hogy nem egy villámgyors diétával vagy egy izzasztó edzéssel fogjuk elérni a hőn áhított vékony derekat. Szerencsére a divat ilyenkor is segítségünkre lehet.

Övet rá!

Ha egy bővebb, bő szabású ruha mellett tennéd le a voksodat, de pont a nagyobb méret miatt tartasz tőle, jó választás lehet hozzá egy öv, amit a derekad köré csavarva, máris darázsderekat varázsolhatsz magadnak. Arra ügyelj, hogy az öv vékony legyen! Egy vastagabb kiegészítővel pont az ellenkezőjét éred el, derekad vastagabbnak hathat.

Éljen a trapéz!

Ha bátor vagy, bevállalhatsz egy magasított derekú trapéznadrágot. Egy magassarkúval remek alakot varázsol egy a fazon.

Válaszd meg jól a felsődet!

Nem az a lényeg, hogy mit viselsz felül, egy elegáns blúzt, vagy egy egyszerű topot, vagy pólót, a szabáson van a hangsúly. A lényeg, hogy ne legyen túl rövid a felsőrész, mert ezzel csak összenyomod a felsőtestedet. Ha arra is tudsz ügyelni, hogy a ruha ujja ¾-es legyen, azzal tovább hangsúlyozhatod a derekadat.

Éljen a magas derék

Már ami a nadrágot, szoknyát illeti. Egy magasabb derékrésszel bíró „naci” vagy szoknya kihangsúlyozza a vékony törzset. Arra azonban ügyelj, hogy a felső, amit választasz hozzá, be legyen tűrve a nadrágba, szoknyába! Ha ez nem így történik, a magasított derék nem ér semmit, a derekad nem lesz kihangsúlyozva.

Egy kis sötét sosem árt

Lesd el a divatlapok, celebek egyik legjobb karcsúsító trükkjét! Ha egy csinos ruha mellett teszed le a voksodat, olyat válassz, amiben két oldalt egy-egy fekete, de legalábbis sötét sáv fut végig. Ez akár egy ruhamérettel is karcsúbbnak mutathat.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...