2019.02.13. 07:48:37 11432 360

Varázsold tisztává a tepsiket! – Tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevés finomabb illat lengheti be a házat, mint a sütőben sült szaftos husi, vagy egy isteni házi süti illata. Amit általában már nemigen szeretünk ezzel kapcsolatban, az a tepsik eltakarítása. Ilyenkor jön az áztatás, aztán a súrolás soha véget nem érőnek tűnő folyamata.

Tepsik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tepsik

Hálátlan feladat, ám ha újra és újra használni szeretnénk a tepsiket, bizony tisztítani kell ezeket az eszközöket. Szerencsére, a háztartásunkban fellelhető természetesebb szerek erejét itt is fel tudjuk használni!

Ha leégett a cukor!

Amennyiben cukor, vagy egyéb ragacsos anyag került a tepsi aljára, hevítsd fel az edényt kb. 50 ⁰ C-ra, és egy összegyűrt újságpapírral szedd fel a letapadt dolgokat.

Ha kevés a helyed!

Ha a mosogatótálcád kicsi, tedd a fürdőkádba a tepsit, majd engedj rá forró vizet, néhány csepp mosogatószert és hagyd állni egy ideig.

Egy természetesebb módszer!

Mosogatószer helyett tehetsz a forró vízbe sütőport!

Mehet a „hidegre”!

Ha csúnyán leégett a tepsid, tedd ki egy éjszakára a szabadba. Hagyd, hogy a friss levegő felpuhítsa a leégett dolgokat!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...