2020.02.08. 11:03:33 8097 263

Varázsold el a kedvesed! – Koktél és „rózsa” a teremtés koronáinak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudjuk, sokan nem szívlelik ezt a legkevésbé sem magyar „ünnepet”, de sokszor a legnagyobb Valentin-nap ellenesek is beadják a derekukat és meglepik szerelmüket egy kis aprósággal. Hogy idén az erősebbik nem képviselői sem maradjanak ki a „szórásból”, lepjük meg őket valami igazán különlegessel!

Valentin-napi koktél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin-napi koktél

Egy szál „virág”, vagy egy fincsi koktél bármelyik férfit leveszi a lábáról!

A koktél

Ehhez szükséged lesz egy grapefruit kipréselt levére, 4 kis adag Aperol likőrre, valamint 1 üveg jéghideg pezsgőre. A grapefruit levét öntsd poharakba, mehet rá egy kis pezsgő majd egy kevés likőr.

Forrás: chefkoch.de

„A virág”

Ehhez szükséged lesz egy csokor póréhagymára, egy csomag szeletelt fekete erdei sonkára, egy fej fejes salátára és fogpiszkálóra. A sonkákat tekerd fel, akár egy virágszirmot, és rögzítsd a „virágok” alját fogpiszkálóval. Tedd sütőbe, 180 fokon 20 percig, fél óráig süsd. A póréhagyma szárából készülnek a szárak, az apró salátalevelekből pedig a rózsa levelei, illetve a csészelevelek. Fogpiszkáló segítségével tudod összetűzni az „alkatrészeket”.

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...