2018.10.04. 15:40:38 10659 311

Van egy kis időd? – Akkor táncolj!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, mióta világ a világ, és mióta lemásztunk arról a bizonyos fáról és két lábra álltunk, mi, emberek, táncolunk. Örömünkben, bánatunkban, szerelmesen, vagy éppen szerelemre vágyva, ha a feszültséget szeretnénk levezetni, vagy éppen kalóriát égetnénk. Vagy csak úgy, mert megszólal egy dal, amire a lábaink önkéntelenül is megmozdulnak.

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

Családunk legifjabb tagján látom, hogy a tánc bizony kortalan! Még állni sem tudott, éppen csak az önálló üléssel próbálkozott, már akkor, egy kellemes dallam hallatán fülig ért a szája és próbálkozott valamilyen táncfélével. Mióta elindult, le sem lehet állítani, ha felcsendül egy-egy kedvenc nótája. Sőt, van, hogy ő maga szolgáltatja a zenét, valamelyik zenélő kütyüje segítségével. Ilyenkor aztán nekem sincs menekvés, megragadja mindkét karomat, és „buli vaaaan”!:-)

Tánc akkor és most!

Ugyan az apróságunk táncstílusa még nem behatárolható, az emberiség már rengeteg fajta táncstílust tudhat maga mögött. Nagyjából minden korszaknak megvan a maga stílusa, megvannak a népszerű lépései, úgyhogy nem nehéz akár egy-egy lépés, pörgés, forgás alapján felismerni egy bizonyos évtizedet. A videón következő fiúk és lányok pont ezt próbálták bemutatni. Szerencsére, nem nekünk kell kitalálni az adott évet az általuk bemutatott lépések alapján, habár az is izgalmas kihívás lenne!:-) No, hát akkor táncra fel!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...