2018.04.15. 13:38:05 9668 305

Van, aki forrón szereti… más viszont hidegen – Jelent ez valamit?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahány ház, annyi szokás – szokták mondani. Ahány ember, annyi ízlés, öltözködést, frizurát, lakberendezést, étkezést tekintve is. Nincs ez másként mondjuk az italok esetében sem. Ahányan vagyunk, annyifélét szeretünk. És ez még a személyiségünkről is elárulhat ezt meg azt! Na, lássuk!:-)

Hideg-meleg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hideg-meleg

Szóval, az, hogy milyen italt, hideget, meleget, „bubisat”, vagy éppen valami egészen egyszerűt választasz az itallapról, sok mindent elárulhat Rólad! Nem is gondoltad volna, mi? Na, most figyelj, minden kiderül! (Vagyis majdnem minden, és az is csak majdnem komolyan!:-))

Brrr, ha a borzongást bírod!

Az biztos, hogy Te még a legnagyobb tél közepén is csempészel egy-két jégkockát az italodba! Ha tehetnéd, forró csoki helyett még a legfagyosabb hónapokban is jeges kávét innál! Ez akár utalhat arra is, hogy higgadtan kezeled még a mások számára rendkívül bosszantó szituációkat is, és egyvalamit lehet csak nagyon nehezen: kihozni Téged a sodrodból! Nálad nyugisabb személyiség aligha létezik! Kivéve…

Kedvenced a csapvíz?

Ha italt rendelsz, csakis szénsavmentes ásványvíz, de legalábbis valami kevésbé tolakodó, már-már semleges ízű innivaló jöhet szóba? Na, akkor Téged egy nagyon béketűrő, végtelenül nyugodt természettel áldott meg a sors!

Csakis a bubis?

Ha imádod a pezsgő italokat, az ízek kavalkádját, annyi biztos, hogy egy másodpercig nem tudsz megülni a hátsó feleden. Neked kell a pezsgés, a pörgés, szeretsz új dolgokat felfedezni, és érdekes kalandokba keveredsz! Persze, ezt egyáltalán nem is bánod!

Néha egy kis ez, néha egy kis az…

Ha nem ragaszkodsz egy jól bevált italhoz, inkább szívesen próbálsz ki új ízeket, állagokat, itókákat, akkor Te az életben is a változatosságot szereted! A folyamatos változás a lételemed, nem bírsz sokáig egy helyben maradni!

Meleg, forró? Ide vele!

Lehet tomboló tél, vagy éppen gatyarohasztó nyári meleg, vagy inkább forróság, Te biztos, hogy valami cseppet sem hideget választasz, hiszen odavagy a kívül-belül melengető italokért. És igen, Rád aztán igaz, hogy van, aki forrón szereti! De mindent ám! Ételt, italt, és élni az életet! 1000 ⁰C-on égsz, a pörgés a mindened. Csakis meleg helyre mész nyaralni, és nyilván nem meglepő, hogy napimádó vagy!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!