2018.12.10. 16:48:54 10206 400

Válogatós (lett) a gyerek? – Elő a kreativitással, kézügyességgel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hát, eljött ez az idő is! Az eddig jól evő, majdnem mindent megkóstoló gyermekünk bizony (ha szerencsénk van, csak) alkalmanként válogat. Az eddigi nyugodt evések már-már folyamatos könyörgésekké csaptak át! Mit tehetünk ilyenkor?

Válogatós gyerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Válogatós gyerek

Hát, vagy tovább könyörgünk, aminek persze hosszú távon nem pont az lesz az eredménye, amit mi szeretnénk. A gyerkőc hozzászokik ehhez a „körbeudvarláshoz”, és bizony, csak hosszas kérlelés után lesz hajlandó majd magához venni néhány falatot. Esetleg rögtön más, számára kedvesebb fogást tálalunk az apróság elé, hogy legalább egyen valamit. Persze, ezzel megintcsak saját magával szúr ki a lelkes szülő, hiszen a gyermek ezután elvárja, hogy mindig valami fogára való kerüljön az asztalra! Vannak a kemények, akik szemrebbenés nélkül veszik el a gyerek elől a szinte sértetlen tányért, illetve ételt, és széles mosollyal közlik gyermekükkel: akkor egészségedre! És mehet mindenki a dolgára, ki teli pocakkal, ki korgó gyomorral.

Ha egyik megoldás sem tetszik…

Akkor elő a kézügyességgel, kreativitással, és ha az ételeken nem is változtatunk, rukkoljunk elő valami újjal, mondjuk a tálalás területén! Mert a kicsiknek nem csak az íz, hanem az is fontos, hogyan is mutat az éppen aktuális étel a tányérjukban! Ha „egyedül nem megy”, meríts ihletet a lenti videókból!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...