2019.02.11. 13:28:32 9552 302

Valentin nap, egyedül? – Van ilyen, és túlélhető!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan, csak egy nap az évben, túléljük – legyintünk, ha éppen egyedül kell „átvészelnünk” a szerelmesek ünnepét. Az már más kérdés, hogy körülbelül már január végétől szívecskés, cukimacis, szerelmetes kirakatokkal, hirdetésekkel találkozhatunk. De a csúcs az február 14., amit túl kell élnünk…

Valentin nap egyedül - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin nap egyedül

A legjobb ilyenkor az lenne, ha az egész napot átalhatnánk, és hirtelen február 15., de inkább 16. lenne. Ám ez a legkevésbé sem kivitelezhető, hiszen az élet nem áll meg, Valentin-nap ide, vagy oda. Úgyhogy, íme néhány tipp, hogy könnyebben átvészeld ezt az érzelmektől túlcsorduló ünnepet, ha éppen egyedül vagy.

Használd ki!

Ugyan ilyenkor általában minden a szerelemről szól, és a szerelmes párokról, ám ez nem azt jelenti, hogy az egyedülállóknak ne lehetne ilyenkor szórakozni, bulizni. Keresd fel a szintén szingli barátnőidet, és irány az éjszaka.

Tényleg csak a szingliket!

Ha lehet, tényleg csak az egyedülálló barátnőiddel menj neki az éjszakának ilyenkor! A turbékoló gerlepárok nem biztos, hogy túl jól éreznék magukat Veletek, és fordítva.

Szóljon ez a nap csakis Rólad!

Ez a nap a szerelmesekről, szerelmeseknek szól, vagyis arról, hogy hogyan is járhatnánk a másik kedvében. Mit szeretne a másik, milyen filmet nézne, mit enne, milyen csoki ízlene neki, milyen pezsgőt/bort kortyolgatna? No, hát ha Te éppen egyedül töltöd ezt a napot, akkor csakis magaddal kell foglalkoznod. Vedd meg a kedvenc csokidat, vegyél egy fincsi üveg bort, nézd meg a kedvenc sorozatodat, filmedet, és relax!:-)

Szerelmes filmek? Szerelmes dalok? Felejtsd el!:-)

Még a csapból is szerelmes dalok folynak? A tévében csakis szerelmes filmeket adnak? Hát, „lázadj”! Ki mondta, hogy Valentin napon nem lehet rockzenét hallgatni, vagy éppen horrorfilmet nézni? Senki! Hát, akkor hajrá! És ha egy kis romantikára mégsem mondanál nemet, ám a keményebb zenét sem veted meg, ez az összeállítás Neked szól!:-)

Lepd meg a barátaidat!

Nem tudom, kinél hogy van, de nálunk a Valentin-nap nem csak a szerelmesek, hanem a barátok, barátság ünnepe is. Akármennyire „havazósak”, nehezek a napjaink, a barátnőimmel soha nem feledkezünk meg felköszönteni egymást ezen a napon! Lepd meg Te is a barátaidat valami aprósággal, kedves üzenettel!

Örülj!

Hogy miért is? Mert az elmúlt heteket, vagy éppen az utóbbi néhány órát nem azzal kellett töltened, hogy lejárd a lábad valami igazán különleges ajándék után, vagy éppen izgalmas szerelmes receptek után kutakodj. Mondjuk, receptekből nálunk is akad bőven, akár párban vagy, akár éppen egyedül, elkészítheted őket!

Ötlet: edarling.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Gyors kényelmi desszert, amit a gyerekek is imádni fognak: Rizspuding kétféleképpen

Minden embernek van legalább egy olyan étel, ami a legjobban hiányzik neki a gyermekkorából, de csak az édesanyja tudja ugyanúgy elkészíteni. Csak nosztalgiával lehet visszaemlékezni azokra a különleges ételekre és desszertekre, amelyek korábban nem csupán a hasunkat, de a szívünket is felmelegítették.

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Ízletes mikróban készült ételek

Tény, hogy vízben főzve sokkal autentikusabb élményt nyújthat egy étel ízvilága. Talán ezért is ódzkodnak tőle oly sokan, hogy mikróban készítsék el a vacsorájukat. Azonban vannak olyan fogások, amelyeket, ha a szükség úgy kívánja bátran elkészíthetünk mikróban is. Válogatásunk ételei nemcsak gyorsan elkészíthetők, hanem az ízük is kifogástalan! Szerintünk érdemes kipróbálni őket!