2017.02.13. 17:50:44 12171 247

„Kapcsolatmentő” ötletek - SOS ajándékötletek Valentin-napra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megint elszaladt egy év, holnap újra ünnepelnek a Bálintok és a Valentinok. És természetesen, velük együtt lebegnek rózsaszín ködben, rózsával, csokoládéval, ékszeres dobozzal a kezükben az ifjak és kevésbé ifjak, hiszen holnap újra Valentin-nap jön, a szerelmesek ünnepe.

Szerelmes szívek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes szívek

Vannak, akik most kétségbeesve kapnak a fejükhöz, hogy ők bizony ezt elfelejtették. Hiába a már körülbelül január eleje óta lufiszívekkel díszített piros kirakatok, ők bizony elsétáltak a dolog mellett – naponta akár többször is – hogy holnap bizony Valentin-nap. Éshát illene valamivel meglepni azt, aki szívünknek a legkedvesebb. Nem nagy és drága ajándék kellene, hanem valami személyes, neki szóló, ami mondjuk gyorsan meg is van.

Ha kellene valami gyors és kreatív ajándék, adunk hozzá néhány tippet.

1.Romantikus reggeli

Ha a szerelmesek napján éppen mindketten szabadnaposak vagytok, lepd meg a párod egy finom reggelivel, amit aztán közösen fogyasztatok el „ágyban, párnák közt”. A desszertet pedig majd közösen kitaláljátok.;-)

2.Édes kártyák

Gondold végig, miért és mit szeretsz a párodban és ne légy rest ezt papírra vetni. Persze, nem arra gondoltunk, hogy költs egy verset! Hanem írd le őket egyesével kis papírlapokra, amiket aztán szépen elrejthetsz a holmijai között, mondjuk kabátzsebben, táskában, telefontokban és így tovább. Igazán kedves gesztus és nagyon egyedi.:-)

3.Kívánságlista

Ha be tudsz szerezni néhány ajándékkártyát, színes lapot, akkor ezekre írj rá néhány olyan kívánságot, amelynek párod biztosan örülne, Te pedig szívesen teljesítenéd. Mondjuk masszázs, filmnézés együtt, közös vacsi, és hasonlók.

4.Randizzatok!

Egy hosszabb kapcsolatban gyakran, vagyis általában mindig elmarad a randevúzás izgalma. Beszéljetek meg az előttetek álló év minden hónapjára egy időpontot, amikor kettesben elmentek valahova, vagyis randiztok. Az első alkalmat mondjuk meglepetésként kitalálhatod Te, a többit beszéljétek meg közösen.

5.Édességből sosem elég!:-)

Az biztos! De ha egy doboz bonbon helyett valami izgalmasabbal lepnéd meg életed értelmét, készíts össze neki egy édességekből álló dobozt! Mondjuk 1 hétre elegendőt, és minden napra jusson egy csoki. És hogy ezt közösen fogyasztjátok-e el, vagy ő maga birkózik meg a feladattal, az már a Ti dolgotok.:-)

6.Süss!

Ha van időd, kedved, energiád, süss egy édes, szerelmes sütit vagy tortát szíved választottjának. Garantált a siker!:-)

Ötletek: fanfarella.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...