2023.01.14. 15:31:08 4376 149

Vadító színek? Ne félj használni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél nagyon sok dologban szürke és szomorú oldalát mutatja felénk. A gyorsan sötétedő esték és a kevés napsütés erősen rányomja a hangulatunkra a bélyegét. Nem elég ez, az emberek is sötét színekbe burkolóznak ilyenkor. Mindenképp egyszerűbb és kényelmesebb ez a színválasztás, hiszen a rossz időben sokkal kevésbé megy tönkre a sötét ruházat. A divat egy kicsit a fekete felé hajlott el, már gyermekek esetében is, ami nem igazán szerencsés ebből a szempontból.

Téli ruházat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli ruházat

Mégis mivel dobhatjuk fel ezt a szürkeséget, és tehetjük kissé hangulatosabbá az öltözékünket és a kedvünket? Sokan félnek élénk, vidám színeket használni. Ez nem csak az időjárástól függ azonban, hanem egy szinten a társadalom véleményétől és a korosztálytól. Egy bizonyos kor felett a hölgyek egy része már nem érzi illdomosnak a túl élénk, számukra kihívóan színes ruhákat. Sőt, sokan úgy gondolják, hogy az alkatuk miatt választanak inkább fekete színt, mivel ez slankít. A jó hír az, hogy nem kell lemondani teljesen a sötétebb színekről, különösen, ha még szeretjük is őket és ezért viseljük. Az alap ruhatárunk egy-egy darabja bátran lehet sötét színű, de ne féljünk a vadító színektől sem. Az élénk piros, kék, zöld és sárga különböző árnyalatai amellett, hogy magukra vonják a figyelmet, a saját és mások hangulatát is feldobják.

Egyszerűen válogassunk úgy kiegészítőket, hogy az a saját ízlésünknek, stílusunknak és személyiségünknek megefeleljenek. Egy fekete nadrág, vagy szoknya remekül ellensúlyozható királykék felsővel és cipővel. Az élénk színű szoknya sem ördögtől való, de valóban arra azért oda kell figyelni, hogy az alkatunknak megfelelő stílusú és színű legyen. A téli kabátnak sem kell unalmasnak lennie. A sötétebb ruházatot remekül feldobja az élénk színű és elegáns télikabát. Sálat és sapkát is választhatunk vidámabb színekből, ha az öltözékünk alapjain nem szeretnénk módosítani, de mégis vágyunk egy kis változatosságra. A nyáriasabb és lengébb, kifejezetten élénk színű ruhák meg egyszerűen vadítóak tudnak lenni elegáns magas sarkú csizmákkal és sötétebb kiegészítőkkel.

A sminket pedig ilyenkor se féljünk használni. Kinek árthat az a vérvörös rúzs az ajkakon, ha az egész szettünkhöz és a személyiségünkhöz is passzol?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...