2023.04.03. 14:30:42 6163 255

Unod a reggeli stresszt? – Változtass rajt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli elindulás kemény dió. Amikor még nincs gyereke az embernek, azért, amikor meg már van, akkor meg azért. Belőni azt az időpontot, amikor még nem kelsz feleslegesen túl korán (van egyáltalán ilyen?), és még túl későn sem, vagyis pont akkor tudsz indulni, amikor mindenkinek ideális.

Reggeli stressz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli stressz

Azt hiszem, hosszú évek fáradtságos munkájával már-már elérhető a tökéleteshez legközelebb lévő állapot. Addig is, hogy legalább egy kicsit legyen nyugisabb a reggel, iktass ki néhány teljesen felesleges stresszforrást az életedből!

Csak semmi cukor!

Indítsd a napod egy igazi power-reggelivel! Kerüld a cukros müzliket, pelyheket, nulla tápanyagtartalmú péksüteményeket és törekedj arra, hogy az elfogyasztott étel minél tovább töltsön fel energiával! Dobj be egy rántottát, de jöhet a hal is, ha szereted!

Engedd magad megérkezni!

Elindult a nap, bent vagy a munkahelyeden, vagy éppen otthon indult be a napi „dili”. Hogy adj magadnak egy kis motivációt aznapra, kezdj valami könnyűvel, már ami a feladatokat illeti! Nem kell, hogy rögtön a sűrűjébe vesd bele magad!

Biztos, hogy az a legfontosabb?

Végülis nem nehéz rászokni arra, hogy az ébredés utáni első pillantásunkat a telefonunkra vessük! Pláne, mióta a kis „kézi kütyünk” szolgál ébresztőóraként is! Az ébresztő kinyomásával, szundi módba állításával szinte egy időben ingerenciát érzünk arra, hogy megnézzük, írt-e már valaki (éjjel?), mi történt a nagyvilágban és így tovább. Tényleg ez a legfontosabb a nap első percében? Biztos nyugodtan tudod így indítani a napodat? Ugye, hogy nem? Légy nyugodt, az üzenetek, a hírek és a feladatok is tudnak várni 1-2 órát.

Kell a löket, de…

A reggeli kávé gőzölgő illata biztosan felébreszt! De hagyd, hogy kezdetben tényleg csak az illat tegye a dolgát! Ha lehet, ne éhgyomorra idd a nap első kávéját, mert sem az emésztésednek, sem az éppen csak ébredező tudatodnak nem teszel vele jót! Azt tudtad, hogy a kávé fogyasztásának is megvan az ideális időpontja? Délelőtt 9:30 és délután 13:30 között a legjobb feketét hörpölgetni!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...