2024.04.22. 17:46:31 6552 227

Unod a hajgumit? – 3+1 kiegészítő a hajadba, amit imádni fogsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli rohanásban egy gyors copf bizony életmentő, de legalábbis időmentő lehet. Gyors fésülködés, aztán elő a hajgumival, be a hajba és már indulhatunk is! Sajnos, sörényünk hosszú távon nem nagyon fogja szeretni az állandó felgumizást, úgyhogy érdemes más alternatíva után nézni.

Hajgumik | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajgumik | Fotó: 123rf.hu

Hidd el, a hajgumin túl is van élet, sőt! Ott kezdődik igazán!:) Lássuk, mi mindennel helyettesíthetjük ezt a rugalmas kis karikát!

Elő a csatokkal!

Minél színesebbek, annál jobb! Végy néhány hajcsatot, és egyszerűen csak csatold el vele elől a hajad! Használhatsz többféle színt is!

Nosztalgiázz!

A hajpánt most reneszánszát éli, úgyhogy szerezze be belőle néhányat és néhanapján kerüljön ez a hajadba! Feldobja a szettedet és a Te kedvedet is majd!

Nem csak a fánk jó szalagosan!

De nem ám, hajgumi helyett bátran fogd össze rakoncátlan tincseid egy szalaggal! Üde megjelenést kölcsönöz majd neked!

Fogd össze!

Gyorsabb megoldás, mint a hajgumi, vagy a fentebb írt szalag, és napközben minden macera nélkül bármikor kiveheted a hajadból. Egy nagyméretű (banán)csat egyszerre lehet elegáns és bohókás viselet!

Forrás: brigitte.de / Alina Lohmann

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...