2023.06.01. 09:55:00 6312 232

Újra itt a nyár... és meleg az idő? Kánikula nélkül is nyáriasan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Miután a tavasz idén az elejétől szinte a végéig jelmezbált tartott és ősznek öltözött, felmerülhet bennünk a kérdés, hogy a nyár vajon mennyire lesz tréfás kedvében? Ugye isén nem következik be minden nyaraló rémálma, miszerint pont a várva várt szabadsága hetében fog elromlani az idő?

Nyári élvezet fagyival - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári élvezet fagyival

Nyilván előfordulhat, de a munkával töltött verőfényes napokat se rontsuk el azzal, hogy ilyesmiktől félünk! Inkább legyen egy B-tervünk, hogy akkor is ki tudjuk élvezni az évszakot, ha az időszakosan esős lesz, vagy éppen hűvösebb az átlagosnál.
Nézzünk is néhány ötlet arra, hogyan tölthető el a szabadidőnk “nyáriatlan” napokon izgalmas és szórakoztató tevékenységekkel:

Ha kedvünk sincs kimozdulni:

 • Válaszd ki a hangulatodhoz illő, elolvasásra váró könyvedet, és egy vékony pléd és egy kancsó nem túl hideg ital társaságában pihentető időt tölthetsz el a képzelet világában.
  (A filmnézést a kerti vagy autósmozin kívül inkább hagyjuk meg az őszre.)

 • A borús idő kedvezhet a kreatív tevékenységeknek is, akár a festéssel, akár a kézműves tárgyak készítésével kacérkodsz egy ideje, most éppen itt lesz kipróbálásukra a remek alkalom! Művészi képességeid felfedezése még a legszebb nyári emlékek közé is bekerülhetnek majd.

 • Ki mondta, hogy jól szórakozni csak napsütésben lehet? Talán télen nem mennek az emberek táncolni? Nosza, perdülj táncra és fordíts meg a törzsi hagyományokat: Járj naptáncot! A biztos siker érdekében érdemes gyűjteni magad mellé erősítést is.

 • Ha társaságra vágysz, mozdítsd ki a barátaidat otthonról, és csapjatok egy hatalmas kártyapartit! Készülj néhány társasjátékkal is, hogy nagyobb vendégsereg esetén se maradjon ki senki sem a játékos vetélkedésből. Az esti órákban pedig közös koktélkeverést is betervezhettek. Ki keveri a legfinobb italt?

Könnyed időtöltések házon kívül:

 • Attól, hogy nincs kánikula, még lehet élvezni egymás társaságát. A kávéházak és teázók kényelmes székeiben hatalmas beszélgetéseket lehet megejteni, és még a friss, gyümölcsös limonádékról sem kell lemondani! Kóstoljátok végig mindegyik ízt, persze jégkockák nélkül!

 • Ha már nagyon rákészültél a vízparti programokra, akkor sem kell teljesen lemondanod a csobbanásról! Csak éppen nem a szabad ég alatt fogod tudni élvezni a hullámokat. Az élményfürdők egyik nagy előnye, hogy a fedett medencéket bármilyen külső időjárási körülmények között élvezhetjük.

 • Mozgalmasabb tevékenységre vágysz az elmaradt kirándulások helyett? Vezesd le a felesleges energiádat a felnőtteknek készült cyberparkokban! A fékevesztett ugrálás garantáltan jókedvre derít majd.
  Egy másik izgalmas lehetőség a szabadulószoba kipróbálása, amely a csapatmunkára épül és jól megmozgatja az agytekervényeinket. A nyár pedig pont a közös élmények szerzéséről szól, nem igaz?

Hozd magad nyárias hangulatba hűvös napokon is!

Mit jelent neked a nyár? Miért vártad? Fagyiznál? Fagyizz! Úsznál? Ússz! Koktéloznál? Koktélozz! A lényeg, hogy bárhol is ér csalódás az időjárás alakulás miatt, fordíts egyet a dolgokon és kesergés helyett keress érdekes lehetőségeket a pihenésre és a kikapcsolódásra. A pozitív hozzáállás sokkal jobban fog illeni az évszakhoz.
Ha ez nehezen megy, dobd fel magad élénk nyári színekkel és vidám mintákkal!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...