2019.01.06. 16:09:04 8628 265

Újévi fogadom, fogadom
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kezeket fel, ha máris megszegted az újévi fogadalmadat? Az újévi fogadalmakkal általában az a baj, hogy túlvállaljuk magunkat, és kivitelezhetetlen, nehezen megvalósítható dolgokat találunk ki. Aztán lelkiismeret-furdalásunk van sikerélmény helyett.

Fogyókúra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogyókúra

A sikeres újévi fogadalmak titka tehát az lenne, hogy reális elképzeléseink legyenek. Mondjuk úgy: maradjunk két lábbal a földön...

Készítsünk tervet

Készítsünk el egy tervet is, ha szükséges - az - melyben lépésről-lépésre végig követjük a fogadalom megvalósításához szükséges tennivalókat.

Határidő

Ha ezeket az egyes lépéseket még határidőhöz is társítjuk, akkor még egyszerűbb lesz a dolgunk, és a kisebb részfeladatokkal, könnyebben boldogulunk, és kevésbé ijesztőek, mint például egy ilyen megfoghatatlan cél: 1 év alatt mínusz 10 kg-ot fogok fogyni... - direkt hoztam a fogyis példát, hiszen a fogyókúrához kapcsolódó fogadalmak a leggyakoribbak. Jobban kivitelezhető és ellenőrizhető egy havi terv, amely a teljes évet magába foglalja, de havi célokkal, részfeladatokkal, határidőkkel.

Célorientáltan!

A céljainkat osszuk részekre, vegyük számba az elérésükhöz szükséges feladatokat, gondoljuk át, hogy mi mennyi időbe fog telni. Lehet, hogy idén ez még nehéz lesz, de jövőre már könnyebb, illetve menetközben korrigálhatsz is.

Legyünk minél részletesebbek a tervezéskor, és annál egyszerűbb lesz a kivitelezés, valamint kevésbé nagy a feladat. Minél többszempontból megvizsgáljuk, minél jobban körvonalazzuk, annál esélyesebb, hogy meg is tudjuk valósítani. Ne feledjük el az idő és a pénz faktort sem!

Végezetül: az újévi fogadalom jól is elsülhet!

Az új évi fogadalmak jók! Segítenek közelebb kerülni a céljainkhoz, csak legyünk következetesek, tartsunk ki az elhatározásunk mellett, és az első kilengés után se mondjunk le róla, ne adjuk fel! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...