2020.05.29. 18:24:47 10538 336

Újabb hajvétkek – Ezekre figyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az utóbbi pár hétben, hónapban nemigen kényeztethettük tincseinket fodrásznál, a koronavírus sajnos erre az ágazatra is rányomta a bélyegét. Így kénytelenek voltunk, vagyunk a saját magunk hajszobrásza lenni, de legalábbis jobban odafigyelni sörényünkre.

Frizura - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frizura

Lényeg a fokozatosság!

Ha új hajszínt szeretnél, ne egyik pillanatról a másikra kövesd el a váltást! Pláne, ha világosból lennél sötét, vagy éppen sötét árnyalatról váltanál világosra! A hajadnak sem tesz jót, roncsolhatja a hajszálaidat az eljárás, és Te sem biztos, hogy olyan magabiztosan viseled majd a változást, mint azt hiszed.

Ügyelj a fényre!

Ha a hossza nem is a legjobb, és lenövés is díszeleg rajt, ez még csak-csak elviselhető. De a fényére ügyelj! A fakó haj nem divat, szuper hajápolókat készíthetsz házilag is!

Csak óvatosan a hőmérséklettel!

Ügyelj rá, hogy se a hajvasaló, se a kúpvas, se a hajszárító, se egyéb eszköz ne égesse el a tincseid!

Nem mindegy a „választás”!

Vagyis inkább a választék! Legyen az arcformádnak megfelelő, és ha lehet, váltogasd bizonyos időközönként a helyét!

Nem mindegy a hossz sem!

Ha a bezártság alatt a frizuraváltáson gondolkozol, szintén érdemes az arcformához illőt választani! Ami itt még fontos lehet a választásnál, az a korod. Nem biztos, hogy ami 20 évesen jól állt, az később is a Te frizurád lesz!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...