2019.11.09. 13:30:33 7053 244

Ápold ősszel (is) a hajad – Házi kencékkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg nyáron a napsugarak, a forróság, esetleg a strand klóros vagy éppen a tenger sós vize károsítja tincseinket, addig ősszel a fűtés miatti száraz levegő tehet benne kisebb-nagyobb károkat. A sapka alatti pácolódás sem mindig sörényünk legjobb barátja, ahogy a hűvösebb, párás idő sem.

Hajápolás ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajápolás ősszel

Hogy mit tehetünk, hogy hajunk épségben átvészelje ezt a néhány hónapot? Ápoljuk sok szeretettel és szuper házi hajápolókkal.

Kedvenced az avokádó?

A hajad is szeretni fogja! Ehhez pucolj meg egy érett avokádót, a gyümölcshúst törd össze villával, keverd össze egy doboz (bio) joghurttal és egy evőkanál jojobaolajjal! Kendd a még nedves hajadra, hagyd hatni 30 percig majd alaposan öblítsd ki! Hajad nedvességtartalma újra a régi lesz!

A csodás olíva

Ehhez keverj össze 2 evőkanál olívaolajat, 1 db tojást és egy teáskanál mézet, majd oszlasd el e keveréket a még száraz hajon. Hogy még hatékonyabb legyen a pakolás, tekerd körbe frissen tartó fóliával és hagyd hatni negyed órát. Utána langyos vízzel alaposan öblítsd ki, majd a szokásos módon mosd meg a hajad.

Imádod a gyümölcsös túrót?

A hajad is fogja! Egy banánt pürésíts, majd keverj bele 1 evőkanál tejet, 1 evőkanál olívaolajat, 2 evőkanál túrót és egy teáskanál mézet. Az egészet vidd fel a száraz sörényedre, szintén tekerd körbe frissentartó fóliával és negyed óráig hagyd hatni. Langyos vízzel öblítsd ki!

Az egzotikus mangó

Ehhez csupán 2 tojássárgára, 4 teáskanál kókuszolajra, 1 darab mangóra és fél citrom levére lesz szükséged. A mangót pürésítsd, majd keverd össze alaposan a többi hozzávalóval. Vidd fel a száraz, megmosott tincsekre, hagyd hatni 30 percet, majd langyos vízzel alaposan öblítsd ki!

A méz ereje

A méz valódi csodaszer, kívül-belül véd, gyógyít! Hogy hajad is egészséges maradjon, keverj össze 1 evőkanál mézet, 1 pohár joghurtot, 1 egész tojást és 1 evőkanál olívaolajat. Vidd fel a hajadra és hagyd hatni 20 percet. Öblítsd ki langyos vízzel, és élvezd erőtől csillogó tincseid látványát!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...