2018.12.16. 17:45:18 9628 292

Új karácsonyi díszekre vágysz? – Itt most kedvedre válogathatsz… vagy nem!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszem, gyerkőcként imádtam karácsonyfadíszeket készíteni! Az iskolában elkezdtük a műveletet, és otthon mindenki folytatta a díszek megalkotását! Fűztünk mi popcornt cérnára, készíttetünk hosszú fűzért színes karikákból, és naná, hogy néhány szem dió is került aranyszínű papírba, vagy éppen ezüstös alufóliába.

Díszek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Díszek

Szóval, karácsonyfadíszből nem volt nálunk hiány, az biztos. Aztán hogy ezek mennyire voltak szalonképesek, az már más kérdés.:-) De ha már a gyerek alkotta, a fára bizony fel kellett kerülnie, nem lehetett kérdés!:-)

Te is inspirálódnál?

Ha ötletre van szükséged, és a gyerekkori emlékek már megkoptak, akkor less el ötleteket… csak ne ebből a videóból! Vagy csakis akkor, ha valami igazán extrémet és vicceset akasztanál idén a karácsonyfádra!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink