2017.10.28. 14:01:09 11017 309

Új évszak, régi ruhák – Ősszel is viselheted ezeket a nyári darabokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam ilyenkor ősszel (idén lassan már az évszak közepén:-)) helyet cserélnek a nyári és a melegebb évszakra való őszi, téli ruhák. A kis topok, rövidnacik, szoknyák átköltöznek egy ritkán nyitogatott szekrénybe, az ősziek pedig már alig várják, hogy újra viseljem őket.

Divat ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divat ősszel

Ám szinte minden évben vannak olyan darabok, amiket nagyon sajnálok néhány hónapra kivonni a forgalomból. Biztos, hogy minden nyári holminak ilyenkor téli álmot kell aludnia?

A jól variálható ingblúz

Nyáron egy kis papuccsal, laza topánnal viseltük, ha kicsit hűvösebbre fordult, egy háromnegyedes leggings is került alá. De ősszel is nyugodtan felhúzhatjuk, mondjuk egy vacsorázós, iszogatós péntek vagy szombat estére. Csak egy térd fölé érő, magas sarkú csizma kell hozzá, esetleg egy feltűnő öv.

Fodrok nyáron, fodrok ősszel

Egy fodros blúz igazán jó szolgálatot tehet egy nyári megbeszélés, ünnepi alkalom, esetleg fontos találkozó (mondjuk randi:-)) alkalmával. Szerencsére, ősszel sem kell a szekrény mélyére süllyesztened ezt a ruhadarabot! Húzz hozzá bőrhatású „cicanadrágot”, és egy vastagabb kardigánt. Mutatós és meleg viselet egyben!

Nyári ruha, ősszel? Miért ne!:-)

Az imádott nyári ruhának sem kell a szekrény mélyén megvárni a következő forró hónapokat. Egyszerűen húzd egy hosszú nadrág fölé, a kedvenc, színben is passzoló magassarkúddal és egy kardigánnal és máris indulhatsz a munkába, megbeszélésre, találkozóra.:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?