2017.10.28. 14:01:09 10940 309

Új évszak, régi ruhák – Ősszel is viselheted ezeket a nyári darabokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam ilyenkor ősszel (idén lassan már az évszak közepén:-)) helyet cserélnek a nyári és a melegebb évszakra való őszi, téli ruhák. A kis topok, rövidnacik, szoknyák átköltöznek egy ritkán nyitogatott szekrénybe, az ősziek pedig már alig várják, hogy újra viseljem őket.

Divat ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divat ősszel

Ám szinte minden évben vannak olyan darabok, amiket nagyon sajnálok néhány hónapra kivonni a forgalomból. Biztos, hogy minden nyári holminak ilyenkor téli álmot kell aludnia?

A jól variálható ingblúz

Nyáron egy kis papuccsal, laza topánnal viseltük, ha kicsit hűvösebbre fordult, egy háromnegyedes leggings is került alá. De ősszel is nyugodtan felhúzhatjuk, mondjuk egy vacsorázós, iszogatós péntek vagy szombat estére. Csak egy térd fölé érő, magas sarkú csizma kell hozzá, esetleg egy feltűnő öv.

Fodrok nyáron, fodrok ősszel

Egy fodros blúz igazán jó szolgálatot tehet egy nyári megbeszélés, ünnepi alkalom, esetleg fontos találkozó (mondjuk randi:-)) alkalmával. Szerencsére, ősszel sem kell a szekrény mélyére süllyesztened ezt a ruhadarabot! Húzz hozzá bőrhatású „cicanadrágot”, és egy vastagabb kardigánt. Mutatós és meleg viselet egyben!

Nyári ruha, ősszel? Miért ne!:-)

Az imádott nyári ruhának sem kell a szekrény mélyén megvárni a következő forró hónapokat. Egyszerűen húzd egy hosszú nadrág fölé, a kedvenc, színben is passzoló magassarkúddal és egy kardigánnal és máris indulhatsz a munkába, megbeszélésre, találkozóra.:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...