2017.12.03. 08:35:38 12381 404

Új cipő, elszíneződött zokni – Mit tegyünk?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre felveszed, és kényelmes, és nem tör, és szuperül áll, és egyszerűen imádod. Mintha rád öntötték volna, némi túlzással egy test vagytok, és egy lélek. Legszívesebben le sem vennéd az új cipődet! De persze, este, ha hazaérsz, muszáj, mivel nem sétálhatsz, alhatsz abban.:-)

Új cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új cipő

Szóval, hazaérsz, leveszed. És döbbenten tapasztalod, hogy a lábbelid színe ott virít a zoknidon. Hát igen, az új cipő átka! Meg néha a régebbié is. És ez bizony előfordul az olcsóbb és a kevésbé olcsó lépő esetén. Persze, a legegyszerűbb megoldás, ha fekete, vagy sötét színű zoknit húzunk. De csak ez az egy módszer létezik? Naná, hogy nem!

Elő az újságpapírral!

Mielőtt éles bevetésre küldenéd a cipődet, mosd le alaposan meleg vízzel, majd tegyél a belsejébe újságpapírt. Figyeld meg, mennyi színt enged ki a cipő magából, és mennyit szív be az újságpapír. A műveletet addig folytasd, amíg az újságpapír nem „szed” már fel több színt.

Fújd meg!

Elő a hajlakkot, és fújj belőle a cipő belsejébe! Egy ronggyal dörgöld meg a cipő belső felületét. A lépőn belül így egy olyan réteg képződik majd, ami nem engedi át a nedvességet. Ismételd a műveletet, ahányszor és amilyen gyakran szükséged van rá! Ez általában függ attól, milyen gyakran viseled az adott lábbelit.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...