2019.07.08. 17:42:19 12140 294

Tuti tippek lelkes (önjelölt) varrónőknek! – Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha van valami, amit sajnálok, hogy a sors csekélyke (értsd: semmi:-)) tehetséggel áldott meg, az a kézügyesség, azon belül is a varrótudomány. Lenyűgöz, ha valaki a saját két kezével varázsol magának csodálatos ruhakölteményeket.

Folt varrás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Folt varrás

Akad, akinek egy gomb felvarrása is nehézséget okoz, vagy éppen egy lyukas zokni megstoppolása fog ki rajta. A videón szereplő trükkök „művészeivel” nyilván ennél nagyobb feladatok sem bánnak el. Merítsünk ihletet, vagy éppen bátorságot a lenti videóból!

További érdekes videókat itt találhatsz.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...