2015.06.06. 08:31:32 8531 392

Tuti tipp, hogy sokáig friss maradjon a banán
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Turmixba, palacsintába, muffin alapanyagként, a reggeli zabpelyhedhez, tízórai vagy uzsonna gyanánt, desszertként az ebéd után, vagy „csakúgy”. Bárhogy tálalod, a banán finom, tápláló része (vagy egésze) az étkezésnek. Hogy sokáig élvezhesd e finom gyümölcs ízét, mutatunk egy egyszerű trükköt.

Friss banán - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss banán

Hogy milyen hatással van ez a trópusi eledel az emésztésedre, és milyen finomságokat készíthetsz banánból, arról már olvashattál nálunk. És hogy hogyan maradjon sokáig friss? Na, arról most lesz szó.

Éljen a folpack!

Tovább friss marad a banán, ha a végeit, illetve a szárát (ahol összenőttek a gyümölcsök) frissen tartó fóliával körbetekered. Először minden szárat külön, aztán utána az összeset „bugyoláld be” a fóliába.

Tudtad, hogy fagyaszthatod is?

Habár hűtőben tárolni nem igazán szerencsés, azért fagyasztani lehet! Héjastól kerüljön a fagyasztóba, és ha egy finom turmixot szeretnél belőle, csak vedd elő, olvaszd ki és már mehet is a többi összetevővel együtt a „gépbe”.

Forrás: dasistdochnochgut.at | Írta: Ssz

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...