2022.08.07. 14:38:59 6243 225

Tuti buli a medence- és vízparton! – Így tedd még tökéletesebbé!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Augusztus még a féktelen, vagy kevésbé féktelen, de mindenesetre felejthetetlen vízparti bulik, napok időszaka. El sem tudjuk képzelni, hogy itt is érhetnek minket apró kellemetlenségek, melyek kevésbé élvezetessé tudják tenni kikapcsolódásunkat! Vessünk ennek véget, most!

Medence - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Medence

Hogy hogyan tedd komfortosabbá a vízparti pihenésedet? Hidd el, a megoldás sokszor egyszerűbb, mint gondolnád! Less el néhány apró, de annál hasznosabb tippet, melyek még kényelmesebbé tehetik pihenésed! A jelszó legyen: mindent a kényelmes és felejthetetlen csobbanásért!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...