2019.06.26. 16:11:05 14784 329

Túlgondolva – három nagy kérdés, amin nem kellene rágódnod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs új a nap alatt, hiába érzi az ember néha azt, hogy senki nem érti a problémáját. Bármi történik is veled, biztos lehetsz abban, hogy valaki más is túl esett már egészen hasonlón. Túl esett, tehát van megoldás. Ugyanakkor vannak olyan általános gondok, amik a legtöbb ember lelkét piszkálják élete során legalább egyszer. Pedig ezek általában pont olyan dolgok, amiken fölösleges aggódni. Jön 3 probléma, amin, ha eddig rágódtál is – engedd el!

Tükörben a ráncok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tükörben a ráncok

Súlyos problémák

Társadalmunk döbbenetesen nagy százaléka nincs jóban a saját súlyával, a megjelenésével. Többnyire a fölösleg miatt, de van, aki éppen a hízást tűzte ki szent és elérhetetlen célnak. De valóban ilyen fontos ez? Ha igyekszünk egészségesen élni, akkor minden szükségeset megtettünk. Hiszen ez fontos, akkor tudunk a szeretteinknek maximumot nyújtani, ha jól vagyunk. Azonban, ha a testünket nem tudjuk szeretni, vagy attól félünk, hogy más nem fogja tudni szeretni, rossz úton járunk. A tökéletesség feledhető, a „hibák” – eltéréseink adnak szerethetőséget nekünk. Állj a tükör elé, és kérdezd meg magadtól, hogy a gyerekeid, a szüleid, a férjed vagy a kutyád jobban szerettek-e 10 kilóval korábban? Ugye, hogy nem? Akkor te önmagadat miért? Azt az időt, amit a súlyoddal foglalkozol, felezd meg és felét töltsd a lelki egyensúlyod formálásával – hamarabb vezet ez az út a harmóniához, mint egy szuper-diéta!

Jó anya vagyok?

Minden szülőben felmerül a kétely. Legalább egyszer, de inkább többször. Mindig lehetne jobban csinálni, ez biztos. De a gyermeknek a tökéletlenséget is meg kell tanulnia – hát tegye ezt a legjobb tanártól, a szülőtől. Van egy mondás, mely úgy szól: Minden gyerek azt gondolja, hogy a szülőnek máshogy kellene viselkedni és minden szülő más viselkedést várna a gyermekétől. Nem az számít, hogy ki szerint vagy jó szülő. Csináld mindig a legjobban, ahogy tudod – és mindenhez a szeretet irányából indulj. Nem kell tökéletesnek lenni, jó az is, ha elég jó vagy. Sose ostorozd magad, rossz érzések nem táplálnak jó dolgokat. Csak az nem vét, aki nem csinál semmit – hibázni ér!

Letűnt évek, elmúlt csillogás

Hajlamosak vagyunk a fiatalságot utólag homályos rózsaszín cukormázzal bevonni és visszavágyni. Mert az idő igen sok mindent megszépít, és bár nem lehet megállítani, sokszor szeretnénk. Pedig nem kell. Tényleg a kötelező, mások által meghatározott élet rendre vágysz? Valóban szebb voltál a pubertás mellékhatásaitól? Tényleg annyira jó volt felszínes dolgokkal körülvéve? Formáld úgy az életed, hogy élvezni tudd, mert ha hátrafelé nézel út közben, akkor mindig az aktuális tájról maradsz le - és tíz év múlva a mostani napokba fogsz visszavágyni.

A tibeti bölcsesség úgy tartja, hogy amit megold az aggódás, azon azért nem érdemes aggódni, mert megoldható. Amit nem old meg az aggódás, azon azért nem, mert úgysem segít!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...