2019.06.24. 17:47:39 12970 292

Trükkös vállfák, vállfás trükkök! – Nem is hinnéd, mi mindenre elég ez a „drótdarab”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nálunk valamiből állandó hiány van, az a vállfa. Egyszerűen nem tudok annyit beszerezni, hogy ruhadarabonként, vagy legalább „kétruhadarabonként” jutna egy. Pedig nem csak az ingek, nadrágok, pulóverek tárolására alkalmas ez az eszköz.

Drót vállfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Drót vállfa

Ugyan a legtöbbünk otthon a fából, műanyagból készült vállfát használja, a lenti ötletek és videók hatására valószínűleg érdemes lesz beszereznünk néhány (vagy éppen jó néhány) vékonyabb drótból készült darabot. Nem is gondolnánk, milyen sokoldalúan kihasználható ez az egyszerű eszköz! Íme, néhány ötlet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...