2021.07.11. 08:41:29 7593 236

Törődj magaddal! – 4+1 tippünk van hozzá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mindennapi rohanásban sokszor elfeledkezünk egy igen-igen fontos valakiről: magunkról. Az elmúlt év sem igazán kedvezett annak, hogy alkalmanként beitassunk némi én-időt, ha azok csak én-percek is. Pedig megérné alkalmanként saját magunkat helyezni az előtérbe.

Reggeli nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli nevetés

Kezdd el már ma az önmagadra figyelést! Csak néhány apróság, de megtérül a „befektetés”.

Az ölelés gyógyít!

Akár Te ölelsz, akár Téged ölelnek, az ölelés mindenre gyógyszer! Az elmúlt hónapok „ölelésmentes” időszaka után pláne nagy szükségünk van rá mindannyiunknak.

Légy büszke!

Bármilyen apró, vagy annak tűnő sikert is érsz el, légy magadra nagyon-nagyon büszke! Erősítsd ilyen formán is az önbizalmadat, simogasd a lelked néhány kedves szóval, vagy vállveregetéssel!

Nevetni emberi dolog!:-)

És méghozzá milyen jó! Használj ki minden alkalmat, amikor hahotázhatsz egyet! Legyen az egy film, egy baráti, családi összejövetel. Nevess többet tudatosan, ne félj megmutatni a fogaidat a nagyvilágnak!:-)

Adj más keretet a napodnak!

Ébredés után azonnal, és lefekvés előtt közvetlenül még a telefonodat nyomkodod, mert meg kell tudnod, mi történt a nagyvilágban? Miért is fontos ez? Miről maradsz le? Valószínűleg semmiről! A saját nyugalmad érdekében hagyd a telefonod az éjjeliszekrényeden, és inkább olvass pár oldalt a kedvenc könyvedből.

Ha már a kereteknél tartunk!

Indíthatod a napod meditációval is! Szánj magadra, a lelkedre néhány percet a nap elején! Jó, ha megvan a napi reggeli rutin is, ez biztonságot nyújt Neked is, illetve fel tudsz készülni az előtted álló napra. Csípj el a reggelből néhány percet, hogy feltöltsd magad! A család is hálás lesz érte a reggeli rohanásban!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.