2021.11.01. 14:33:50 7859 292

Tojást tojással eszel? – Ki ne hagyd ezeket a tojásos trükköket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokáig megoszlottak a vélemények arról, mikor, mennyit ehetünk belőle. Sőt, hogy egyáltalán érdemes-e belőle fogyasztani. Jelentjük, igen, mert nagyon is egészséges! Sőt, szerencsére még finom is, ráadásul nagyon változatosan elkészíthető. Naná, hogy a tojásról beszélünk!

Tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás

Mivel a változatosság gyönyörködtet, és ebben az esetben ez a változatosság még ízletes is, ezért sem kell ragaszkodnunk a jól bevált rántotta-tükörtojás-főtt tojás szentháromsághoz! Készítsük el változatosan a tojást!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...