2019.03.06. 18:35:26 10678 303

Titok nélkül garantált a boldogság? – Amit jó, ha megosztasz a pároddal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy tanárom egyszer azt mondta, a párunknak nem feltétlenül kell tudnia rólunk mindent. Akkor, fiatalként, párkapcsolati tapasztalat nélkül azt gondoltam, ez butaság, hiszen ha valakit szeretek, együtt vagyok vele, szeretném, ha mindent tudna rólam.

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

Aztán persze az évek múlásával rájöttem hogy az a „minden” azért nem teljesen minden. Bizony vannak dolgok, amiket jobb, ha nem osztunk meg a másikkal, bármilyen nagy is a szerelem. Ám vannak olyan fontos események, fordulatok a múltunkban, jelenünkben, amiket nem szabad eltitkolnunk a másik elől. A brigitte.de cikke szerint ezek a következők.

Talán ugyanattól féltek?

Ha valamit jó, ha tud rólad életed szerelme, az az, hogy mitől, miktől is félsz igazán. Akár fizikai, akár lelki eredetű félelmekről van szó, a másik mindenképpen megérdemel annyit, hogy megoszd vele ezeket.

Aki igazán Veled örül majd!

Az bizony nem más lesz, mint akiben a legjobban megbízol, vagyis életed értelme! Neki bátran elmondhatod a sikeres pillanataidat, nem fog Rád furcsán nézni, nem gondolja majd azt, hogy a sikereiddel próbálsz kérkedni.

Ami a cikibbnél is cikibb!

Az neki biztos nem lesz az, vagy ha igen, ő is egy nagyot nevet majd Veled! Hiszen egy ciki pillanattal nem is nagyon tudsz mit csinálni!

Azok a bizonyos álmok!

Nem a furcsa, össze-vissza álmokra, vagy éppen a vicces „éjjeli képkockákra” gondolunk most. Sokkal inkább azokra a bizonyos huncut álmokra! No, hát azokat biztosan csak annak meséled el, akit igazán szeretsz! Hiszen valószínűleg vele szeretnéd megvalósítani!:-)

És amit biztosan csakis Vele osztasz meg!

A fenti vidám pillanatokon, huncut álmokon kívül még egyvalamit biztosan csak az Igazival osztasz meg! Ezek a gyengeségeid! Láthat Téged bárki bármilyen erősnek, kitartónak, az igazi, védtelen énedet csakis Ő ismeri!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...