2020.02.25. 13:53:25 7170 204

Tisztítsd a szőnyeget házi szerekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság a boltok, drogériák polcai tele vannak jobbnál jobb, drágábbnál drágább, mindezek mellett környezetszennyezőnél környezetszennyezőbb, ám tulajdonképpen nagyon is hatásos tisztítószerekkel. Nincs ez másként a szőnyegtisztítókkal sem.

Szőnyegtisztító hab - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőnyegtisztító hab

Ám ha egy picit környezettudatosabban élünk, szerencsére van lehetőség ezen szerek kiváltására. A haushaltstipps.net segítségével rögtön kettőt is bevethetünk.

Egy kis só csodákra képes!

Szórj a szőnyegre sót, egy permetezőfejjel ellátott flakonból szórj rá vizet, hagyd hatni 30 percet és porszívózd fel a felületet! Ugye, milyen szép, világos lett!

Mire képes egy kis fűrészpor?

No meg egy kis ecet! Némi ecetes vízzel (egy rész ecethez 10 rész víz dukál) nedvesítsük be a szőnyeget, hagyjuk hatni, majd porszívózd fel az egész felületet.

Végy a szőnyeg nagyságának megfelelő mennyiségű fűrészport, nedvesítsd be egy kis ecetes vízzel, majd szórd szét a szőnyegen. Egy rongy segítségével oszlasd el a szőnyegen a „csodaszert”, majd hagyd hatni lehetőség szerint 3-4 órán keresztül. Ha megvan, porszívózd fel az egészet!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...