2023.02.15. 12:05:00 5645 252

Tippek, hogy télen se nézz ki idősebbnek a korodnál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztosan te is néztél már úgy tükörbe az elmúlt hetekben, hogy inkább visszafekszel az ágyba, csak ne kelljen egy csomó festéket magadra kenned, hogy kinézz valahogy. Miért van az, hogy hiába eszel egészségesen, hiába alszol eleget, mégsem vagy elégedett az arcbőröd állapotával?

Kézápolás télen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kézápolás télen

Mindennek a hideg az oka! A téli hónapokban sajnos kevesebbet vagyunk a friss levegőn, és hiába is tennénk, ha nem süt eleget a nap sem. A korábbi napbarnította kinézetünkhöz képest természetes, hogy betegesebbnek tűnik a sápadt arcbőrünk.

Hidratáld!

Annyira unalmas, hogy mindig ez a tanács jön szembe, bármilyen problémát is szeretnél orvosolni? Lehet, viszont tényleg ez a kulcsa mindennek! Hiába az ápolt arcbőr, ha a kézfejünk és a nyakunk bőre az ellenkezőjét mutatja: sápadt, vékony bőr, amelyeket esetleg még kis ráncok is tarkítanak? Azon kívül, hogy elegendő folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, használjunk tápláló kézkrémet, és az arc tonizálásakor a nyak és a dekoltázs területére is kerüljön a hidratáló készítményekből!

Tüntesd el!

Mármint a táskákat a szemed alól, amelyek ilyenkor a téli hidegben még nagyobbnak láttatják magukat. Amíg a hidratáló arcmaszk az arcbőrödön dolgozik, addig pihentesd a szemeidet egy-egy karika lédús uborka alatt.

Színezd újra!

Most sem kell egy egész tubus önbarnítót magunkra kenni, elég egy könnyű színezett hidratáló, de ne feledkezz meg arról, hogy a markánsabb karaktert adó vonalakat, azaz a szemöldököt és a szempillákat, se felejtsd ki a sorból! Egy a lényeg, ne fesd a szemöldöködet túl sötétre, mert azzal éppen hogy öregíteni fogod magad! A természetes vonalakat kövesd a szemöldököd megrajzolásakor, különben túl szigorú vagy túl merev tekintetet kölcsönzöl majd magadnak.

A színek az arcunk közeli ruhadaraboknál szintén nagyon fontosak. Találd meg az arcbőröd tónusához leginkább illő, üdítő színeket, és azok kevésbé harsány változatát bátran hord télen is! Ha sötét és komor színű felsőt húzunk, színes ékszerekkel vagy egy élénkebb sállal oldhatjuk a fekete és a szürke öregítő hatását.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...