2018.04.16. 13:22:25 11367 306

Tévézd magad szépre! – Kösd össze a kellemest a hasznossal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már régóta tervezed, hogy márpedig csapsz egy „énidős” délutánt, megnézed a kedvenc sorozatod kihagyott részeit (khm… ehhez lehet, több délután kell…), felraksz egy haj- és/vagy arcpakolást, levágod, lereszeled, ne adj’ Isten, még ki is lakkozod a körmeid, esetleg a kedvenc magazinodba is beleolvasol. Hát, hajrá…

Nő tévézik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nő tévézik

Persze, nem akarunk lebeszélni a dologról, de abban szinte biztosak vagyunk, hogy egy délutánra ennyi minden nem lesz elég. De mondjuk néhány tevékenység összeköthető egymással! Lássuk, mire elég egy „filmnyi” vagy egy sorozatnyi idő! Szépülj, miközben tévézel!

Jöhet egy kis torna?

Mit szólnál egy kis testmozgáshoz filmezés közben?

Kezdjük az arccal!

Míg megy a kedvenc sorozatod, Te mozgasd meg fáradt arcizmaidat, hogy bőröd újra ragyogó, sima legyen, és a vérkeringésed is felpezsdüljön! Tedd a homlokodra az ujjaid, a két kézfejét egymáson keresztezve. Most húzd felfelé a szemöldököd, szemhéjad az ujjak segítségével. 6-10 másodpercig tartsd így, majd engedd le! Ismételd meg néhányszor a gyakorlatot!

Jöhetnek a karok!

Néha a karjainknak sem árt egy kis átmozgatás, de ez a gyakorlat a vállaidnak is jót tesz! Szóval, karokat nyújtsuk ki magunk mellett, a lapockákat közelítsük egymáshoz, a tenyerünket fordítsuk lefelé, majd rajzoljunk apró köröket a tenyerünkkel, először egyik, majd a másik irányba is!

Húzd ki magad!

Végre nyugodtan leülhetsz a kanapéra, kedvenc foteledbe? Hát gyakorold a helyes testtartást! Vállakat hátra, hasat be, hát egyenes, fejjel nyújtózás felfelé! Minél gyakrabban csinálod, annál természetesebb lesz ez a testtartás ülés közben!

Jöhet egy kis szépségápolás?

Míg megy a kedvenc sorozatod, vagy végre mozimaratont tarthatsz otthon és megnézel egy régóta áhított filmet (vagy többet), szánhatsz egy kis időt a szépségápolásra is!

Elő a hajjal!

Egy gyors hajmosás után most már igazán megérdemel a sörényed egy tápanyagokban, vitaminokban gazdag hajpakolást! Nosza, kend a hajadra a csodaszert, és kuckózz be a kanapéra a kedvenc sorozatod/filmed társaságában! A pakolás pedig csak hasson, hasson!

És az arcbőr!

Megfáradt arcbőrödnek is jár a kényeztetés! Egy alapos bőrradírozás után jöhet egy kis tápláló maszk! Ha nem szeretnéd megállítani a filmet, sorozatot, vagy aggódsz, hogy épp egy izgalmas résznél kellene eltávolítanod a kencét, használj lehúzható maszkot! Csupán egy arctörlő kendőre, vagy egy bevizezett vattapamacsra lesz szükséged és már kész is az arcmosás!

Egy kis manikűr?

Hogy csak egy kis igazításra lenne szükséged, esetleg teljes „generál”, vagyis manikűr, egy kis pakolás, krémecske a kézfejre, némi lakkozás a végére, az már Rád van bízva. De filmmel egybekötve biztosan kellemes időtöltés lesz!

Szépítsd magad belülről is!

Egy kis „eszi” meg „iszi” nem árt tévézés közben, de csak akkor, ha egészséges!

Kortyolgass!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, habár én napi rendszerességgel fogyasztok teát, a nyugodt teázgatás fogalmát nem ismerem! Csak felhörpintem a zöld-, vagy gyümölcsteámat és már rohanok is tovább! Pedig nem így kellene! No, hát egy kis énidő, délutáni tévézés közben igazán belefér, hogy nyugodtan, ízét, zamatát kiélvezve elkortyolgass egy számodra kellemes fekete-, zöld-, gyümölcs- vagy bármilyen gyógynövényes teát!

Egy kis nasi?

Nem arra gondolunk, hogy na, akkor most aztán elő a chipsekkel, ropikkal, mindenféle egészségtelen (ám kétségtelenül nagyon finom) eszegetnivalóval! Készíts magadnak finom csemegét, mondjuk diófélékből és egy kis mazsolából! Ha szereted az édes és sós keveredését, esetleg egy kis tengeri vagy Himalája-só is kerülhet rá! Vagy tegyél egy tálba mandulát és törj bele magas kakaótartalmú csokoládét! Ezt az E-vitaminban, antioxidánsokban (a mandulának köszönhetően) és flavonoidokban (hála az étcsokinak) gazdag finomságot testnek és léleknek is élmény lesz elfogyasztani!

Forrás, ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Tanulható-e az optimizmus?

Lionel Tiger amerikai antropológus, az optimizmust az evolúció során kialakult, az emberek egyik legmeghatározóbb funkciójaként értelmezte. Azt figyelembe véve, hogy az optimizmus a jövőről való gondolkodást hordozza magában - mely az elmúlással való szembesülést is tartalmazza -, tulajdonképpen a félelem ellensúlyozójaként is jellemezhető. Annak ellenére, hogy az előbbi megfigyeléssel nem mindenki ért egyet, tagadhatatlan, hogy az optimizmus az egészségre is erőteljes hatást gyakorol. De vajon tanulható az optimizmus?

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

A népi mesterségek és a fenntarthatóság a fő témája a Krisna-völgyi búcsúnak, amelyet július 26. és 28. között rendeznek Somogyvámos határában.