2020.08.21. 16:31:44 7766 262

Tervezel még kempingezni az idén? – Ezeket próbáld ki
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a párom igazi kalandorként már nagyon menne kempingezni, én még egyelőre tartózkodó vagyok ezzel kapcsolatban, hiszen pici gyerek van a családban, akivel mindez még nem lenne olyan felhőtlen.

Kempingezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kempingezés

De persze, a gyerekek nőnek, ahogy az én bátorságom is, úgyhogy előbb vagy utóbb beadom a derekam egy szuper hétvégi kempingezésre. Addig pedig gyűjtöm az ötleteket, amikkel majd kényelmesebb lesz átélni a „vad élet” néhány napját. Íme, egy kis segítség:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...