2019.09.08. 17:44:12 10731 290

Tényleg ne higgy a reklámoknak! – Legalábbis ne annyira!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reklámokban, reklámfotókon bizony minden sütemény tökéletes, a sör habos, a tea, kávé „fényesen” gőzölög, mindenkinek selymes a haja, tökéletes a bőre, ívelt és dús a szempillája és még sorolhatnánk. Egyszóval, minden „hepi”!

Ételfotó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ételfotó

Természetesen, mi, sokat tapasztalt felnőttek tudjuk, hogy ennek a fele sem igaz. Vagy legalábbis egy bizonyos része nem. Mert a hajat mindenféle kencékkel felturbózzák, a szempillákra pedig úgyis valamilyen számítógépes trükkel segítenek rá. És mi a helyzet az ételekkel? Ott is valamilyen technikai trükköt vetnek be, vagy azokban van azért valamennyi igazság? Hát, egy kevéske akad. De ezt a mindent leleplező videót figyeld!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...