2024.01.07. 08:30:41 6238 219

Télen is kell a friss levegő! – Avagy így szellőztess a zimankós évszakban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába a hideg, hiába a fagy, a hó, és hiába van odabent finom meleg, attól függetlenül a friss levegőre szükség van a lakásban, irodában, és bizony néha-néha ki kell tárnunk az ablakot, hogy átszellőztessük a helyiséget.

Szellőztetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szellőztetés

Íme, néhány tipp, hogyan is érdemes a friss levegőt beengednünk télen az otthonunkba!

Kezdődjön és végződjön így a nap!

Reggel, mielőtt felébred a család, illetve este, mielőtt mindenki ágyba bújuk, tárd ki az ablakokat és néhány percig hagyd, hogy áramoljon be a friss levegő. Míg este a nyugodtabb alvást segíti a friss levegő, reggel az éjszakai, elhasznált levegőt cseréljük ki.

Amikor szintén kötelező ablakot nyitni!

Ha sütés-főzés volt a lakásban, vagy éppen dobtál egy „zuhit”, akkor mindig nyiss ablakot, hogy a párás levegő kimenjen, és a helyére a friss, oxigéndús levegő kerüljön.

A szobanövények miatt is!

A zöld növények nem csak díszei lehetnek otthonodnak, de a levegőre is jó hatással lehetnek. Ám párát is hoznak otthonodba, így érdemes miattuk is gyakrabban nyitogatni az ablakot.

Minél többen, annál többször

Minél többen vagytok egy helyiségben, annál gyakrabban érdemes szellőztetni. Naponta minimum 3-4 alkalommal érdemes kitárni az ablakot a legkisebb létszám esetén is!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...