2021.10.17. 17:48:02 7151 195

Te sem születtél rajzművésznek? – Segítünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha előbb nem is, egy kisgyermek családba érkezésekor minden szülő találkozik a rajzolás témakörével. Mert az apróságnak bizony segíteni kell, hogyan is lesz az ákombákomból autó, kiskutya, a pont-pont-vesszőcskéből pedig emberi arc. De mi van, ha mi, felnőttek is hadilábon állunk a rajzolás művészetével?

Rajzolni jó! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rajzolni jó!

Szorgos gyakorlással talán segítségére lehetünk az aprónépnek. Ám ha kapunk némi támogatást, az sem baj. Szerencsére, az internet lelkes népe most is a segítségünkre siet! Íme, néhány rajzolós-festős trükk, ami megkönnyíti a kreatív hétköznapokat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...