2018.11.15. 18:17:27 7920 267

Te is így használod ezeket a sminkeszközöket?- Lehet, nem kellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy őszinte legyek, sminkelés terén elég messze állok a profiktól. Sőt! Általában ha „esemény” van, és fontos a megjelenés, mindig (barátnői) segítséget veszek igénybe egy-egy komolyabb smink megalkotásához. Így biztos a siker! Vaaagy? Még a profik, vagy félprofik is tévedhetnek néha? Hát, megeshet…

Szépségápolási termékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépségápolási termékek

Mert vannak olyan, viszonylag vagy elég gyakran használt sminkeszközök, amiknek a használatát illetően még a legjobbak is tanulhatnának. Íme, néhány a sok közül.

Hogyan is használjunk egy hullámcsatot?

Nincs is ennél egyszerűbb feladat! Csak készítsük el a kívánt frizurát, és rögzítsük a csattal, melyet a hullámos felével felfelé helyezünk a hajba. Ácsi! A hullámos résznek pont hogy lefelé, a fejbőrrel, hajjal érintkezve kell állnia, hiszen ezek a kis recék így tudnak a legideálisabban rögzíteni.

Göndöríts, de nem mindegy, hogy hogyan!

Te is gyakran használod a szempillagöndörítő nevű „kínzóeszközt”? És általában a szemhéjtus felvitele után? Helytelenül! Ne lepődj meg, ha ilyenkor a tus ráragad a göndörítőre, ami aztán néhány szempilládat – egyáltalán nem kíméletesen – eltávolítja. Inkább a tus használata előtt tegyél a göndör pillákért!

Az életmentő por!

Legyünk őszinték, a száraz sampon használatával nem egyszer érezhetjük úgy, hogy ez a kis flakon megmenti az életünket. Hiszen rengeteg időt megspórolhatunk a használatával, feltéve, ha helyesen tesszük azt. Ügyeljünk rá, hogy a megfelelő távolságból szórjuk a fejünkre a port, hogy elkerüljük a fehér foltokat a fejünkön!

Megvan a kedvenc körömlakkod?

Az üzletből hazaérve alig várod, hogy kipróbálhasd? A kanapéra pattanva, a körmeidet, kezedet megtisztítva máris kezdenéd a műveletet! Ám előtte Te is úgy indítod a folyamatot, hogy jól összerázod a kis üvegcsét? Nem jól teszed! Ilyenkor olyan kis légbuborékok keletkezhetnek, amelyek miatt egyenetlenül sikerül majd felvinned a lakkot!

És a parfümöddel mi a helyzet?

Először a csuklódra teszel, és úgy juttatod fel a többi helyre, ahova szeretnél még a finom illatból? Ha tartósan szeretnél parfümfelhőben úszni, inkább közvetlenül arra a helyre tedd, ahol szeretnéd, hogy illatozzon rajtad egész nap!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...