2018.11.15. 18:17:27 8061 267

Te is így használod ezeket a sminkeszközöket?- Lehet, nem kellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy őszinte legyek, sminkelés terén elég messze állok a profiktól. Sőt! Általában ha „esemény” van, és fontos a megjelenés, mindig (barátnői) segítséget veszek igénybe egy-egy komolyabb smink megalkotásához. Így biztos a siker! Vaaagy? Még a profik, vagy félprofik is tévedhetnek néha? Hát, megeshet…

Szépségápolási termékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépségápolási termékek

Mert vannak olyan, viszonylag vagy elég gyakran használt sminkeszközök, amiknek a használatát illetően még a legjobbak is tanulhatnának. Íme, néhány a sok közül.

Hogyan is használjunk egy hullámcsatot?

Nincs is ennél egyszerűbb feladat! Csak készítsük el a kívánt frizurát, és rögzítsük a csattal, melyet a hullámos felével felfelé helyezünk a hajba. Ácsi! A hullámos résznek pont hogy lefelé, a fejbőrrel, hajjal érintkezve kell állnia, hiszen ezek a kis recék így tudnak a legideálisabban rögzíteni.

Göndöríts, de nem mindegy, hogy hogyan!

Te is gyakran használod a szempillagöndörítő nevű „kínzóeszközt”? És általában a szemhéjtus felvitele után? Helytelenül! Ne lepődj meg, ha ilyenkor a tus ráragad a göndörítőre, ami aztán néhány szempilládat – egyáltalán nem kíméletesen – eltávolítja. Inkább a tus használata előtt tegyél a göndör pillákért!

Az életmentő por!

Legyünk őszinték, a száraz sampon használatával nem egyszer érezhetjük úgy, hogy ez a kis flakon megmenti az életünket. Hiszen rengeteg időt megspórolhatunk a használatával, feltéve, ha helyesen tesszük azt. Ügyeljünk rá, hogy a megfelelő távolságból szórjuk a fejünkre a port, hogy elkerüljük a fehér foltokat a fejünkön!

Megvan a kedvenc körömlakkod?

Az üzletből hazaérve alig várod, hogy kipróbálhasd? A kanapéra pattanva, a körmeidet, kezedet megtisztítva máris kezdenéd a műveletet! Ám előtte Te is úgy indítod a folyamatot, hogy jól összerázod a kis üvegcsét? Nem jól teszed! Ilyenkor olyan kis légbuborékok keletkezhetnek, amelyek miatt egyenetlenül sikerül majd felvinned a lakkot!

És a parfümöddel mi a helyzet?

Először a csuklódra teszel, és úgy juttatod fel a többi helyre, ahova szeretnél még a finom illatból? Ha tartósan szeretnél parfümfelhőben úszni, inkább közvetlenül arra a helyre tedd, ahol szeretnéd, hogy illatozzon rajtad egész nap!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.