2019.05.01. 16:37:46 9526 263

Tavaszi lóverseny és food truck show a Kincsem parkban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hétvégén - május 3-5. között - rendezik meg a Kincsem Parkban a Tavaszi lóverseny és food truck show-t, amely komplex programokkal várja a látogatókat.

Lóverseny (illusztráció) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lóverseny (illusztráció)

Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornának elmondta: már a nyolcadik lóverseny és food truck show-t rendezik, mely idén az első fesztivál lesz. Pénteken agár- és ügetőversenyekkel kezdenek, a szombat az ügetőké lesz, vasárnap pedig a legnagyobb galoppversenyeket futják.

Vad-Horváth Zoltán, a Street Food Egyesület elnöke kiemelte, hogy a rendezvényen idén már 60 autóval lehet majd találkozni, 120 jelentkezőből választották ki a 60 legjobbat. Sok új dologgal lehet majd találkozni, így lesz például osztrigát áruló nagyon régi Mercedes és görög gyrost áruló autó is.

Abszolut családi rendezvény lesz - hangsúlyozta Pécsi István, így idén sem hiányozhat a körhinta. Rengeteg ingyenes gyerekprogram lesz, az állatsimogatótól kezdve a pónilovagláson át a kézműves programokig, a gyermekek számára ingyenes belépéssel. A kínálatot street art show is színesíti.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...